Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0117
  • Stadion: Brogowica
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15231
Karsznicka Dziki Harlem
ryś Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 17.4
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Gąska geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Blitz de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz verovert de bal door een tackle van achteren. Blitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Dziki Harlem 1:0

10e minuut.
Ropśnik speelt de bal door. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura passt de bal in één keer door. Żyłas rent richting de bal. Żyłas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pedrocchi met een sublieme pass. Blitz rent richting de bal. Blitz passt de bal met de wreef. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth draait met de bal, schiet en ... Danielczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Dziki Harlem 2:0

19e minuut.
Ropśnik is nu in balbezit. Walseth verovert de bal door een tackle van achteren. Walseth passt de bal in één keer door. Blitz rent richting de bal. Blitz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pedrocchi geeft een lange en hoge pass. Kuczen kopt de bal weg. Ropśnik probeert de bal aan de voet te houden. Walseth rent richting de bal. Walseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Blitz passt de bal met de wreef. Ropśnik rent richting de bal. Walseth onderschept slim de pass. Blitz rent richting de bal. Blitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Walseth rent richting de bal. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 43%, Dziki Harlem 57%.
Karsznicka - Dziki Harlem 2:0

46e minuut.
Borovka komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Pedrocchi de bal. Pedrocchi geeft de bal voor. Borovka probeert de bal met de borst te controleren. Borovka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Betancourt passt de bal zonder na te denken. Borovka rent richting de bal. Borovka passt de bal met de wreef. Blitz is nu in balbezit. Blitz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Borovka probeert naar een medespeler te passen. Vráblík is nu in balbezit. Vráblík passt de bal in één keer door. Blitz is nu in balbezit. Blitz schiet op doel. Danielczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Troch de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Dziki Harlem 3:0

71e minuut.
Klungelig pakt Kuczen de bal. Borovka verovert de bal door een tackle van achteren. Borovka passt de bal met de wreef. Blitz is nu in balbezit. Blitz schiet op doel. Danielczak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedrocchi neemt de hoekschop. Troch probeert naar een medespeler te passen. Blitz is nu in balbezit. Blitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Dziki Harlem 4:0

73e minuut.
Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz rent richting de bal. Blitz passt de bal in één keer door. Borovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovka haalt uit met een fantastische trap. Danielczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Dziki Harlem 5:0

74e minuut.
Daar is Filipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borovka is nu in balbezit. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovka onderschept slim de pass. Borovka haalt uit met een fantastische trap. Danielczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pedrocchi onderschept slim de pass. Pedrocchi probeert naar een medespeler te passen. Blitz rent richting de bal. Borovka rent richting de bal. Borovka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Grajewski probeert naar een medespeler te passen. Blitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blitz speelt de bal door. Borovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Dziki Harlem 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 26%, Dziki Harlem 74%.
Karsznicka - Dziki Harlem 6:0