Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE Golden State Warriors
Normal Tactiek steve70
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.3 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Boruta speelt de bal door. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn passt de bal in één keer door. Boruta rent richting de bal. Boruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lesz is nu in balbezit. Lesz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Stadnik is nu in balbezit. Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz draait met de bal, schiet en ... Zanato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 1:0

7e minuut.
Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliński verovert de bal door een tackle van achteren. Goliński probeert naar een medespeler te passen. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 1:1

9e minuut.
Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka passt de bal in één keer door. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap. Zanato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki geeft een lange en hoge pass. Stadnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boruta rent richting de bal. Boruta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Stadnik rent richting de bal. Lesz onderschept slim de pass. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 2:1

15e minuut.
Pawliszyn rent richting de bal. Stadnik geeft de bal voor. Maciejewski kopt de bal weg. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 2:2

18e minuut.
Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn met een sublieme pass. Boruta rent richting de bal. Boruta haalt uit met een fantastische trap. Zanato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 3:2

21e minuut.
Klungelig pakt Stadnik de bal. Pietruszka met een sublieme pass. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ... Zanato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 4:2

23e minuut.
Zanato met een sublieme pass. Ekmekçi rent richting de bal. Ekmekçi heeft problemen om de bal te vangen. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 4:3

26e minuut.
Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Domber probeert naar een medespeler te passen. Kapłan heeft problemen om de bal te vangen. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 4:4

27e minuut.
Lesz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesz is nu in balbezit. Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 4:5

29e minuut.
Kapłan rent richting de bal. Kapłan met een sublieme pass. Pawliszyn rent richting de bal. Ekmekçi onderschept slim de pass. Ekmekçi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Janicki probeert naar een medespeler te passen. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn speelt de bal door. Boruta is nu in balbezit. Boruta schiet op doel. Zanato bokst de bal weg.

40e minuut.
Gebel met een sublieme pass. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn probeert naar een medespeler te passen. Janicki rent richting de bal. Janicki met een sublieme pass. Zanato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ekmekçi kopt de bal weg. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn probeert naar een medespeler te passen. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 37%, Golden State Warriors 63%.
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 4:5

47e minuut.
Kirsanov rent richting de bal. Kirsanov geeft de bal voor. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Goliński verovert de bal door een tackle van achteren. Goliński geeft een hoge lob. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçi haalt uit met een fantastische trap. Futyma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Boruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik is nu in balbezit. Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Boruta schiet op doel. Zanato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 5:5

69e minuut.
Gebel speelt de bal door. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn passt de bal met de wreef. Boruta heeft problemen om de bal te vangen. Boruta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ekmekçi kopt de bal weg. Daar is Stadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta is nu in balbezit. Boruta schiet op doel. Zanato probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kapłan kopt de bal weg. Lesz speelt de bal door. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ... Zanato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 6:5

73e minuut.
Stadnik rent richting de bal. Lesz is nu in balbezit. Lesz speelt de bal door. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Ekmekçi de bal. Domber is nu in balbezit. Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçi schiet op doel. Futyma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 6:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 31%, Golden State Warriors 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - Golden State Warriors 6:6