Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiger Olsztyn FC jowisza
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 21
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Pyziak geeft een hoge lob. Inworp. Chorševas met een snelle inworp. Rochnowski is nu in balbezit. Rochnowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 1:0

6e minuut.
Zarycki rent richting de bal. Zarycki passt de bal in één keer door. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. Gruba onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 2:0

11e minuut.
Chorševas met een snelle inworp. Rochnowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chorševas zal de hoekschop nemen. Frassinelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 3:0

13e minuut.
Klungelig pakt Kurcewicz de bal. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli passt de bal zonder na te denken. Jałkiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oltun kopt de bal weg. Rochnowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulikowski. Rochnowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koller komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 4:0

30e minuut.
Chorševas probeert naar een medespeler te passen. Frassinelli rent richting de bal. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koller is nu in balbezit. Koller probeert naar een medespeler te passen. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. Wieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 5:0

37e minuut.
Pikić geeft een hoge lob. Zarycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarycki geeft een hoge lob. Jałkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Jałkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Koller geeft een hoge lob. Kurcewicz kopt de bal weg. Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koller is nu in balbezit. Koller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Misiewicz met een snelle inworp. Zarycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wielgo. Wielgo krijgt een gele kaart. Zarycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kober met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger Olsztyn 26%, FC jowisza 74%.
Tiger Olsztyn - FC jowisza 6:0

50e minuut.
Daar is Frassinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski onderschept slim de pass. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 7:0

64e minuut.
Pikić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Misiewicz de bal. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wieczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 8:0

66e minuut.
Jałkiewicz speelt de bal door. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski speelt de bal door. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 9:0

71e minuut.
Oltun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rochnowski heeft problemen om de bal te vangen. Chorševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorševas geeft een hoge lob. Frassinelli rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 10:0

80e minuut.
Klungelig pakt Sulikowski de bal. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski begaat een overtreding. Sulikowski krijgt een gele kaart. Frassinelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koller met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 11:0

83e minuut.
Koller geeft een hoge lob. Rochnowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gruba rent richting de bal. Frassinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 12:0

85e minuut.
Kober geeft een hoge lob. Misiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rochnowski is nu in balbezit. Rochnowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jałkiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Gruba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 13:0

87e minuut.
Frassinelli rent richting de bal. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli draait met de bal, schiet en ... Wieczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 14:0

89e minuut.
Koller speelt de bal door. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorševas geeft een lange en hoge pass. Jałkiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger Olsztyn 31%, FC jowisza 69%.
Tiger Olsztyn - FC jowisza 14:0