Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JWP CREW FC DAROS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Kuryło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laszczak probeert naar een medespeler te passen. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Długi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stroniarz trapt de bal weg van het doel. Maciaszek kopt de bal weg. Cudak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gąsiorowski rent richting de bal. Gąsiorowski haalt uit met een fantastische trap. Halik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tomiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laszczak. Tomiczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klonowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mućko heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JWP CREW 52%, FC DAROS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JWP CREW - FC DAROS 0:0

60e minuut.
Mniś met een sublieme pass. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski passt de bal in één keer door. Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Trembacz heeft problemen om de bal te vangen. Klonowski rent richting de bal. Klonowski speelt de bal door. Gąsiorowski is nu in balbezit. Gąsiorowski haalt uit met een fantastische trap. Halik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Karpiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sulich komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Długi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spoczyński met de inworp. Palizas rent richting de bal. Palizas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mniś onderschept slim de pass. Mniś geeft een lange en hoge pass. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiczek rent richting de bal. Tomiczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JWP CREW 33%, FC DAROS 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JWP CREW - FC DAROS 0:0