Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0123
  • Stadion: Timothy Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4964
Timothy FC DAROS
Thimothy 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Mniś is nu in balbezit. Alcalá onderschept slim de pass. Alcalá geeft een hoge lob. Maragakis rent richting de bal. Maragakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Perche is nu in balbezit. Perche geeft de bal voor. Kačašvinský met een sublieme pass. Alcalá heeft problemen om de bal te vangen. Alcalá draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maragakis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - FC DAROS 1:0

13e minuut.
Gąsiorowski speelt de bal door. Klungelig pakt Tomiczek de bal. Maragakis verovert de bal door een tackle van achteren. Maragakis haalt uit met een fantastische trap. Klatt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - FC DAROS 2:0

19e minuut.
Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitić verovert de bal door een tackle van achteren. Kitić met een sublieme pass. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Božek probeert naar een medespeler te passen. Maragakis is nu in balbezit. Maragakis schiet op doel. Długi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klatt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kačašvinský probeert naar een medespeler te passen. Kitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragakis rent richting de bal. Maragakis haalt uit met een fantastische trap. Klatt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - FC DAROS 3:0

27e minuut.
Karpiński geeft een hoge lob. Krok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porto krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Maragakis rent richting de bal. Maragakis geeft een lange en hoge pass. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá schiet op doel. Klatt probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mniś rent richting de bal. Alcalá onderschept slim de pass. Kačašvinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský geeft een lange en hoge pass. Maragakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - FC DAROS 4:0

43e minuut.
Alcalá is nu in balbezit. Alcalá speelt de bal door. Maragakis is nu in balbezit. Maragakis draait met de bal, schiet en ... Klatt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - FC DAROS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 37%, FC DAROS 63%.
Timothy - FC DAROS 5:0

46e minuut.
Osnaghi komt het veld opgelopen. Albuşel komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klatt trapt de bal weg van het doel. Alcalá kopt de bal weg. Kačašvinský rent richting de bal. Kačašvinský geeft een hoge lob. Klatt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Perche verovert de bal door een tackle van achteren. Perche geeft een lange en hoge pass. Karpiński heeft problemen om de bal te vangen. Maragakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Maciaszek passt de bal met de wreef. Perche bereikt de bal nog maar net als eerste. Perche met een sublieme pass. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - FC DAROS 6:0

60e minuut.
Inworp. Sweeney komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kitić passt de bal in één keer door. Mniś heeft problemen om de bal te vangen. Kačašvinský probeert naar een medespeler te passen. Maragakis is nu in balbezit. Maragakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kober de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - FC DAROS 7:0

76e minuut.
Kačašvinský onderschept slim de pass. Kačašvinský geeft een hoge lob. Maragakis is nu in balbezit. Maragakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - FC DAROS 8:0

84e minuut.
Maragakis speelt de bal door. Kitić rent richting de bal. Kitić passt de bal zonder na te denken. Sweeney rent richting de bal. Sweeney draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kačašvinský onderschept slim de pass. Kačašvinský geeft een hoge lob. Maragakis is nu in balbezit. Maragakis draait met de bal, schiet en ... Klatt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - FC DAROS 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 24%, FC DAROS 76%.
Timothy - FC DAROS 9:0