Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Kalety Falubaz Zielona Góra
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 17.7
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Inworp. Sobieniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisota is nu in balbezit. Brajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Brajewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 0:1

3e minuut.
Mihăilescu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Migacz de bal onder controle te krijgen. Lisota met een sublieme pass. Klungelig pakt Balajcza de bal. Balajcza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Piffaretti met een sublieme pass. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza schiet op doel. Biesiada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 1:1

5e minuut.
Jóźwiak onderschept slim de pass. Lisota is nu in balbezit. Lisota speelt de bal door. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak haalt uit met een fantastische trap. Biesiada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 2:1

8e minuut.
Lisota passt de bal met de wreef. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marciniak de bal onder controle te krijgen. Biesiada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 3:1

13e minuut.
Mihăilescu passt de bal in één keer door. Lisota speelt de bal door. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza geeft de bal voor. Jóźwiak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szwarczewski kopt de bal weg. Sobieniecki probeert de bal met de borst te controleren. Piffaretti speelt de bal door. Klungelig pakt Balajcza de bal. Balajcza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Roberts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Balajcza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban geeft een lange en hoge pass. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kruk de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraczko geeft de bal voor. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz geeft de bal voor. Balajcza springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Oraczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban onderschept slim de pass. Ban geeft de bal voor. Jóźwiak rent richting de bal. Jóźwiak draait met de bal, schiet en ... Biesiada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Szwarczewski passt de bal zonder na te denken. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu passt de bal in één keer door. Balajcza heeft problemen om de bal te vangen. Balajcza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lisota passt de bal zonder na te denken. Balajcza rent richting de bal. Balajcza passt de bal met de wreef. Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak draait met de bal, schiet en ... Biesiada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balajcza rent richting de bal. Balajcza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lisota rent richting de bal. Lisota haalt uit met een fantastische trap. Marciniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balajcza heeft problemen om de bal te vangen. Balajcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 4:1

44e minuut.
Kruk rent richting de bal. Kruk geeft de bal voor. Balajcza is nu in balbezit. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak geeft een lange en hoge pass. Mihăilescu met een sublieme pass. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Kalety 31%, Falubaz Zielona Góra 69%.
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 5:1

46e minuut.
Lisota passt de bal in één keer door. Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak passt de bal zonder na te denken. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 6:1

48e minuut.
Emczyński passt de bal in één keer door. Ban speelt de bal door. Jóźwiak rent richting de bal. Jóźwiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 7:1

51e minuut.
Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts met een sublieme pass. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Piffaretti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mihăilescu de bal. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Lisota rent richting de bal. Lisota passt de bal met de wreef. Daar is Kruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak schiet op doel. Biesiada bokst de bal weg.

74e minuut.
Bundyra is nu in balbezit. Kroczek verovert de bal door een tackle van achteren. Kroczek met een sublieme pass. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza schiet op doel. Biesiada bokst de bal weg.

81e minuut.
Brynkiewicz passt de bal in één keer door. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balajcza de bal. Balajcza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 8:1

84e minuut.
Klungelig pakt Brajewski de bal. Piffaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piffaretti passt de bal zonder na te denken. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 9:1

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roberts zal de hoekschop nemen. Lisota kopt de bal weg. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak schiet op doel. Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Lisota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piffaretti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mihăilescu de bal. Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen. Balajcza geeft een lange en hoge pass. Biesiada bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Kalety 23%, Falubaz Zielona Góra 77%.
Zielone Kalety - Falubaz Zielona Góra 9:1