Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Posyp FC Maślak Team Toruń
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Żuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepichał begaat een overtreding. Wawrzyczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wawrzyczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Zwolski rent richting de bal. Renusz is nu in balbezit. Zwolski is nu in balbezit. Renusz is nu in balbezit. Renusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Boguszewski geeft een hoge lob. Paszek kopt de bal weg. Macharski probeert de bal aan de voet te houden. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Drapała met een sublieme pass. Renusz rent richting de bal. Renusz met een sublieme pass. Zwolski is nu in balbezit. Zwolski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cieślarczyk met een snelle inworp. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepichał tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wawrzyczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Paszek met een snel genomen vrije trap. Frankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kośmider rent richting de bal. Kośmider haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boguszewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Posyp FC - Maślak Team Toruń 1:0

39e minuut.
Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek passt de bal in één keer door. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pabina de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Posyp FC - Maślak Team Toruń 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posyp FC 52%, Maślak Team Toruń 48%.
Posyp FC - Maślak Team Toruń 2:0

52e minuut.
Ciepichał geeft een lange en hoge pass. Wąsowicz kopt de bal weg. Lubszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski verovert de bal door een tackle van achteren. Zwolski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Michalczyk passt de bal zonder na te denken. Renusz is nu in balbezit. Renusz met een sublieme pass. Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski draait met de bal, schiet en ... Smolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kisielewski draait met de bal, schiet en ... Macharski kopt de bal weg. Pabina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kośmider rent richting de bal. Kośmider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wawrzyczek is nu in balbezit. Ciepichał rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wawrzyczek. Wawrzyczek krijgt een gele kaart. Ciepichał raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciepichał met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ciepichał geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kisielewski met de inworp. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szatanik speelt de bal door. Kośmider is nu in balbezit. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posyp FC 40%, Maślak Team Toruń 60%.
Posyp FC - Maślak Team Toruń 2:0