Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Kraków Dynamo Polska
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Mitruś met een sublieme pass. Obrońca bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrońca passt de bal in één keer door. Szczypiński rent richting de bal. Szczypiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kieliński passt de bal met de wreef. Mitruś rent richting de bal. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz probeert naar een medespeler te passen. Wieliczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Kraków - Dynamo Polska 1:0

31e minuut.
Biskupski speelt de bal door. Dorosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorosz probeert naar een medespeler te passen. Kuprijańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kuprijańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kufieta speelt de bal door. Dorosz speelt de bal door. Brzozewski heeft problemen om de bal te vangen. Czwakiel is nu in balbezit. Czwakiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Kraków 52%, Dynamo Polska 48%.
Red Bull Kraków - Dynamo Polska 1:0

77e minuut.
Stożek rent richting de bal. Stożek speelt de bal door. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz geeft een lange en hoge pass. Żywanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wołowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Obrońca bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrońca speelt de bal door. Żywanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Kraków 43%, Dynamo Polska 57%.
Red Bull Kraków - Dynamo Polska 1:0