Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0128
  • Stadion: Bulowice Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 22115
LKS Bulowice Białe rękawki FC
3-4-3 Tactiek 451 druga
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
36.5 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Huzior met de inworp. Serangelo speelt de bal door. Lozada heeft problemen om de bal te vangen. Rüger rent richting de bal. Rüger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Serangelo rent richting de bal. Serangelo passt de bal met de wreef. Jičínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičínský geeft een lange en hoge pass. Rüger springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Maltepeli geeft de bal voor. Inworp. Huzior met de inworp. Rüger is nu in balbezit. Rüger schiet op doel. Attayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Jičínský passt de bal zonder na te denken. Lozada rent richting de bal. Rüger rent richting de bal. Rüger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - Białe rękawki FC 0:1

32e minuut.
Gornati kopt de bal weg. Tur rent richting de bal. Pohančeník maakt een afschuwelijke overtreding. Pohančeník krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Jędrzejak met de inworp. Pohančeník is nu in balbezit. Pohančeník met een sublieme pass. Huzior rent richting de bal. Huzior haalt uit met een fantastische trap. Attayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gavião geeft een hoge lob. Jičínský rent richting de bal. Jičínský passt de bal met de wreef. Rüger is nu in balbezit. Rüger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bulowice 65%, Białe rękawki FC 35%.
LKS Bulowice - Białe rękawki FC 0:1

53e minuut.
Pohančeník is nu in balbezit. Pohančeník passt de bal met de wreef. Huzior is nu in balbezit. Huzior haalt uit met een fantastische trap. Attayer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Huzior stond buitenspel. Bierfroh komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Huzior. Goede buitenspelval van de verdediging. Museeuw komt het veld opgelopen. Śmielak komt het veld opgelopen. Turtelboom komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Museeuw geeft de bal voor. Inworp. Jičínský met de inworp. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gavião rent richting de bal. Gavião geeft een lange en hoge pass. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - Białe rękawki FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bulowice 46%, Białe rękawki FC 54%.
LKS Bulowice - Białe rękawki FC 0:2