Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Bulowice Lucyfer Morningstar
3-4-3 Tactiek Defend
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 21.4
good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Tur probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond passt de bal zonder na te denken. Filli is nu in balbezit. Filli haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sadecki geeft de bal voor. Tur is nu in balbezit. Tur passt de bal zonder na te denken. Filli is nu in balbezit. Filli draait met de bal, schiet en ... Taczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Daar is Tur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tur geeft de bal voor. Sadecki controleert de bal met de borst. Filli is nu in balbezit. Filli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - Lucyfer Morningstar 1:0

27e minuut.
Częścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Częścik passt de bal in één keer door. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Katuša is nu in balbezit. Katuša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Yedi met de inworp. Katuša is nu in balbezit. Katuša geeft een hoge lob. Filli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - Lucyfer Morningstar 2:0

40e minuut.
Inworp. Yedi met een snelle inworp. Katuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Katuša haalt uit met een fantastische trap. Włodarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tur neemt de hoekschop. Filli springt en kopt de bal. Taczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - Lucyfer Morningstar 3:0

42e minuut.
Sadecki geeft de bal voor. Kurmanowski kopt de bal weg. Cacko rent richting de bal. Katuša onderschept slim de pass. Katuša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ülem kopt de bal weg. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Częścik. Częścik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bulowice 20%, Lucyfer Morningstar 80%.
LKS Bulowice - Lucyfer Morningstar 3:0

47e minuut.
Sadecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedi met de inworp. Katuša heeft problemen om de bal te vangen. Katuša geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Taczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Filli de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - Lucyfer Morningstar 4:0

49e minuut.
Drummond is nu in balbezit. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond speelt de bal door. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tur met een snelle inworp. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Taczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - Lucyfer Morningstar 5:0

54e minuut.
Cacko is nu in balbezit. Cacko geeft de bal voor. Inworp. Yedi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drummond geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Katuša de bal. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz passt de bal zonder na te denken. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond geeft een lange en hoge pass. Taczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filli rent richting de bal. Paal! Filli rent richting de bal. Filli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - Lucyfer Morningstar 6:0

67e minuut.
Ülem is nu in balbezit. Włodarz rent richting de bal. Ülem verovert de bal door een tackle van achteren. Katuša rent richting de bal. Katuša haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond probeert naar een medespeler te passen. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - Lucyfer Morningstar 7:0

85e minuut.
Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi passt de bal zonder na te denken. Filli speelt de bal door. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bulowice 18%, Lucyfer Morningstar 82%.
LKS Bulowice - Lucyfer Morningstar 7:0