Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górskie Pudło AC Gdansk United
Normal Tactiek obr
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 29.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski geeft een lange en hoge pass. Brenninkmeijer kopt de bal weg. Castellones bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellones schiet op doel. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer verovert de bal door een tackle van achteren. Oklej bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stramowski geeft een lange en hoge pass. Oklej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrózek begaat een overtreding. Mrózek krijgt een gele kaart. Oklej wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Pudło 65%, AC Gdansk United 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górskie Pudło - AC Gdansk United 0:0

61e minuut.
Fornal heeft problemen om de bal te vangen. Vutkov is nu in balbezit. Vutkov geeft een hoge lob. Mrózek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrózek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Janicki rent richting de bal. Janicki geeft een hoge lob. Poniedziałek heeft problemen om de bal te vangen. Petryna bereikt de bal nog maar net als eerste. Petryna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Brenninkmeijer geeft een lange en hoge pass. Krzysztofiak rent richting de bal. Castellones verovert de bal door een tackle van achteren. Castellones draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ul met een snelle inworp. Poniedziałek probeert de bal met de borst te controleren. Trzepieciński rent richting de bal. Trzepieciński geeft de bal voor. Poniedziałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barraco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petryna probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - AC Gdansk United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Pudło 58%, AC Gdansk United 42%.
Górskie Pudło - AC Gdansk United 1:0