Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucyfer Morningstar Białe rękawki FC
Defend Tactiek 451 druga
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 47.8
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen very good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Polczyk heeft problemen om de bal te vangen. Włodarz rent richting de bal. Huzior onderschept slim de pass. Rüger rent richting de bal. Rüger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Serangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serangelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Chojnacki trapt de bal weg van het doel. Pohančeník kopt de bal weg. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:1

4e minuut.
Pohančeník met een sublieme pass. Serangelo speelt de bal door. Ciampoli met een sublieme pass. Huzior rent richting de bal. Huzior met een sublieme pass. Réthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger draait met de bal, schiet en ... Réthy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cacko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:2

9e minuut.
Włodarz is nu in balbezit. Serangelo verovert de bal door een tackle van achteren. Serangelo speelt de bal door. Rüger is nu in balbezit. Rüger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ciampoli met een sublieme pass. Rüger rent richting de bal. Twarogowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Twarogowski krijgt een gele kaart. Rüger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serangelo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangelo rent richting de bal. Rüger is nu in balbezit. Serangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangelo draait met de bal, schiet en ... Réthy bokst de bal weg.

18e minuut.
Ciampoli passt de bal in één keer door. Serangelo is nu in balbezit. Serangelo geeft de bal voor. Klungelig pakt Rüger de bal. Rüger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak speelt de bal door. Serangelo probeert naar een medespeler te passen. Rüger is nu in balbezit. Rüger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cristache onderschept slim de pass. Cristache passt de bal met de wreef. Rüger rent richting de bal. Rüger draait met de bal, schiet en ... Réthy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:3

26e minuut.
Huzior onderschept slim de pass. Huzior passt de bal zonder na te denken. Pohančeník probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rüger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Serangelo passt de bal met de wreef. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior passt de bal zonder na te denken. Rüger is nu in balbezit. Rüger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Huzior rent richting de bal. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger speelt de bal door. Serangelo rent richting de bal. Serangelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rüger draait met de bal, schiet en ... Cacko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laboga kopt de bal weg. Klungelig pakt Serangelo de bal. Serangelo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:4

41e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache met een sublieme pass. Rüger kan de bal niet met de borst controleren. Serangelo rent richting de bal. Serangelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:5

42e minuut.
Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki geeft de bal voor. Daar is Pohančeník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohančeník geeft de bal voor. Rüger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cacko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristache met een snelle inworp. Serangelo geeft een lange en hoge pass. Rüger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucyfer Morningstar 83%, Białe rękawki FC 17%.
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:6

49e minuut.
Réthy trapt de bal weg van het doel. Serangelo kopt de bal weg. Pohančeník geeft een lange en hoge pass. Daar is Rüger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior probeert naar een medespeler te passen. Serangelo speelt de bal door. Rüger rent richting de bal. Rüger schiet op doel. Réthy bokst de bal weg.

55e minuut.
Ciampoli kan de bal niet met de borst controleren. Ciampoli geeft een hoge lob. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ciampoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciampoli passt de bal in één keer door. Serangelo rent richting de bal. Serangelo geeft een lange en hoge pass. Rüger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:7

59e minuut.
Rüger rent richting de bal. Serangelo rent richting de bal. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangelo is nu in balbezit. Serangelo draait met de bal, schiet en ... Réthy bokst de bal weg. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger schiet op doel. Paal! Réthy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:8

64e minuut.
Pohančeník rent richting de bal. Serangelo rent richting de bal. Serangelo geeft een hoge lob. Rüger is nu in balbezit. Rüger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:9

66e minuut.
Twarogowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristache met een snelle inworp. Serangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangelo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pohančeník passt de bal zonder na te denken. Jędrzejak speelt de bal door. Chojnacki is nu in balbezit. Rüger onderschept slim de pass. Rüger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:10

82e minuut.
Cacko passt de bal in één keer door. Sadecki heeft problemen om de bal te vangen. Rüger is nu in balbezit. Rüger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:11

85e minuut.
Pohančeník probeert naar een medespeler te passen. Daar is Serangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serangelo met een sublieme pass. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger haalt uit met een fantastische trap. Réthy bokst de bal weg.

87e minuut.
Huzior is nu in balbezit. Huzior geeft een hoge lob. Częścik heeft problemen om de bal te vangen. Rüger is nu in balbezit. Rüger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucyfer Morningstar 84%, Białe rękawki FC 16%.
Lucyfer Morningstar - Białe rękawki FC 0:11