Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górskie Pudło LKS Bulowice
Normal Tactiek 3-4-3
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 31.4
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Oklej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski passt de bal met de wreef. Važić rent richting de bal. Važić geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - LKS Bulowice 0:1

6e minuut.
Krzętowski controleert de bal met de borst. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski passt de bal zonder na te denken. Tur rent richting de bal. Tur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Allegri speelt de bal door. Krzysztofiak met een sublieme pass. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur haalt uit met een fantastische trap. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - LKS Bulowice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Pudło 74%, LKS Bulowice 26%.
Górskie Pudło - LKS Bulowice 0:2

46e minuut.
Cichocki komt het veld opgelopen. Stafidă komt het veld opgelopen. Śmielak komt het veld opgelopen. Yedi komt het veld opgelopen. Fronczak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cichocki probeert de bal aan de voet te houden. Sajdak is nu in balbezit. Cichocki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - LKS Bulowice 0:3

51e minuut.
Poniedziałek heeft problemen om de bal te vangen. Fronczak rent richting de bal. Fronczak passt de bal in één keer door. Cichocki is nu in balbezit. Cichocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - LKS Bulowice 0:4

54e minuut.
Śmielak is nu in balbezit. Śmielak passt de bal in één keer door. Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichocki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Krzysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedi is nu in balbezit. Yedi passt de bal zonder na te denken. Cichocki is nu in balbezit. Cichocki geeft een lange en hoge pass. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Việt Tiến geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi haalt uit met een fantastische trap. Fornal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - LKS Bulowice 0:5

66e minuut.
Sajdak geeft de bal voor. Inworp. Jelonkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cichocki rent richting de bal. Cichocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelonkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă passt de bal zonder na te denken. Kurmanowski geeft een lange en hoge pass. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Krzętowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski passt de bal zonder na te denken. Yedi is nu in balbezit. Yedi haalt uit met een fantastische trap. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Gogola niet meer kan verder spelen. Plandowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichocki geeft de bal voor. Yedi heeft problemen om de bal te vangen. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak schiet op doel. Plandowski bokst de bal weg.

81e minuut.
Oklej speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ul stond buitenspel. Śmielak neemt vlug de vrije trap. Yedi rent richting de bal. Yedi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Pudło 80%, LKS Bulowice 20%.
Górskie Pudło - LKS Bulowice 0:5