Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0130
  • Stadion: a do a Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1687
a do a Pogoń Grodzisk Mazowiecki
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Gruszczak met een sublieme pass. Kłopotek is nu in balbezit. Kłopotek passt de bal in één keer door. Legutko is nu in balbezit. Legutko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stopka onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gołysz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Gruszczak geeft de bal voor. Obszański is nu in balbezit. Obszański geeft een hoge lob. Włodarz rent richting de bal. Włodarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Legutko rent richting de bal. Legutko passt de bal met de wreef. Baniera rent richting de bal. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko schiet op doel. Gnoiński bokst de bal weg.

31e minuut.
Bogacz geeft een hoge lob. Baniera rent richting de bal. Baniera draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Obszański de bal. Legutko springt en kopt de bal. Gnoiński bokst de bal weg.

43e minuut.
Belczyk probeert naar een medespeler te passen. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz probeert naar een medespeler te passen. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
a do a - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a do a 43%, Pogoń Grodzisk Mazowiecki 57%.
a do a - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 0:1

51e minuut.
Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Belczyk is nu in balbezit. Belczyk passt de bal zonder na te denken. Bogusz rent richting de bal. Bogusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
a do a - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 0:2

62e minuut.
Holta rent richting de bal. Walczyk onderschept slim de pass. Walczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baniera de bal. Baniera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
a do a - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 1:2

76e minuut.
Walczyk is nu in balbezit. Belczyk rent richting de bal. Walczyk begaat een overtreding. Belczyk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Belczyk kan niet meer verder spelen. Juźwiak komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Niewierowski de bal. Baniera rent richting de bal. Baniera probeert naar een medespeler te passen. Walczyk rent richting de bal. Walczyk haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a do a 47%, Pogoń Grodzisk Mazowiecki 53%.
a do a - Pogoń Grodzisk Mazowiecki 1:2