Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiTchaL Team KS Huta Mazowszańska
451 Tactiek 5-4-1
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 27.4
average Schieten solid
unsatisfactory Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Jarzębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan passt de bal met de wreef. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel. Blumberg bokst de bal weg. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - KS Huta Mazowszańska 1:0

14e minuut.
Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gamonal de bal. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szczutowski met een sublieme pass. Gamonal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamonal geeft een hoge lob. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Olchawa speelt de bal door. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Blumberg bokst de bal weg.

32e minuut.
Becla onderschept slim de pass. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski geeft een lange en hoge pass. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MiTchaL Team - KS Huta Mazowszańska 1:1

35e minuut.
Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwapisz passt de bal zonder na te denken. Szczutowski geeft een hoge lob. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - KS Huta Mazowszańska 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiTchaL Team 54%, KS Huta Mazowszańska 46%.
MiTchaL Team - KS Huta Mazowszańska 1:2

50e minuut.
Becla onderschept slim de pass. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski met een sublieme pass. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski passt de bal zonder na te denken. Leja rent richting de bal. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts geeft de bal voor. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Gavrankapetanović passt de bal in één keer door. Gamonal bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Leja probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - KS Huta Mazowszańska 1:3

69e minuut.
Gamonal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamonal met een sublieme pass. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel. Łapeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ponsaerts is nu in balbezit. Marczak begaat een overtreding. Ponsaerts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczutowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Damadyan de bal. Damadyan schiet op doel. Łapeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ponsaerts passt de bal zonder na te denken. Gamonal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamonal passt de bal zonder na te denken. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - KS Huta Mazowszańska 1:4

82e minuut.
Klungelig pakt Gamonal de bal. Gamonal geeft de bal voor. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - KS Huta Mazowszańska 1:5

84e minuut.
Olchawa met een sublieme pass. Becla rent richting de bal. Becla met een sublieme pass. Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - KS Huta Mazowszańska 1:6

86e minuut.
Gavrankapetanović onderschept slim de pass. Gavrankapetanović geeft de bal voor. Czwertyński kan de bal niet met de borst controleren. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Łapeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Czwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gavrankapetanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Damadyan springt en kopt de bal. Leja heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiTchaL Team 66%, KS Huta Mazowszańska 34%.
MiTchaL Team - KS Huta Mazowszańska 1:6