Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadowite Kopacze KS Huta Mazowszańska
Normal Tactiek 5-4-1
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 24.9
poor Schieten solid
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gavrankapetanović is nu in balbezit. Gavrankapetanović geeft een lange en hoge pass. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel. Jagusztyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadowite Kopacze - KS Huta Mazowszańska 0:1

16e minuut.
Fabicki heeft problemen om de bal te vangen. Gavrankapetanović is nu in balbezit. Gavrankapetanović probeert naar een medespeler te passen. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kispál geeft een lange en hoge pass. Baniak kopt de bal weg. Daar is Sanguszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Doeltrap. Jagusztyn met een harde bal richting middenveld. Gamonal kopt de bal weg. Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jadowite Kopacze - KS Huta Mazowszańska 0:2

38e minuut.
Ponsaerts passt de bal zonder na te denken. Damadyan is nu in balbezit. Pionek is nu in balbezit. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadowite Kopacze - KS Huta Mazowszańska 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadowite Kopacze 44%, KS Huta Mazowszańska 56%.
Jadowite Kopacze - KS Huta Mazowszańska 0:3

51e minuut.
Gavrankapetanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanguszko de bal. Sanguszko geeft een hoge lob. Strocki is nu in balbezit. Strocki draait met de bal, schiet en ... Blumberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Gamonal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baniak. Gamonal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kispál met een snel genomen vrije trap. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kispál onderschept slim de pass. Kispál geeft een hoge lob. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel. Jagusztyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadowite Kopacze - KS Huta Mazowszańska 0:4

77e minuut.
Gamonal met een snelle inworp. Sanguszko geeft een lange en hoge pass. Pionek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Jagusztyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts geeft de bal voor. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadowite Kopacze - KS Huta Mazowszańska 0:5

85e minuut.
Kukiełka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Strocki de bal. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadowite Kopacze 46%, KS Huta Mazowszańska 54%.
Jadowite Kopacze - KS Huta Mazowszańska 0:5