Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki KS Huta Mazowszańska
Normal Tactiek 5-4-1
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten goed
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponsaerts krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cichy is nu in balbezit. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - KS Huta Mazowszańska 0:1

20e minuut.
Niewierowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oferma komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Holta is nu in balbezit. Gavrankapetanović verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrankapetanović probeert naar een medespeler te passen. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gamonal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurzawa komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kispál onderschept slim de pass. Kispál geeft de bal voor. Daar is Obszański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - KS Huta Mazowszańska 0:2

33e minuut.
Gavrankapetanović is nu in balbezit. Holta maakt een afschuwelijke overtreding. Gavrankapetanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Holta geeft een lange en hoge pass. Kispál zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mielniczek rent richting de bal. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - KS Huta Mazowszańska 0:3

34e minuut.
Bogusz is nu in balbezit. Bogusz speelt de bal door. Daar is Holta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan onderschept slim de pass. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - KS Huta Mazowszańska 0:4

44e minuut.
Ponsaerts onderschept slim de pass. Ponsaerts geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Obszański de bal onder controle te krijgen. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk Mazowiecki 64%, KS Huta Mazowszańska 36%.
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - KS Huta Mazowszańska 0:4

46e minuut.
Ağayarzadə geeft de bal voor. Daar is Raus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - KS Huta Mazowszańska 0:5

64e minuut.
Damadyan is nu in balbezit. Damadyan met een sublieme pass. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - KS Huta Mazowszańska 0:6

72e minuut.
Gavrankapetanović met de inworp. Ponsaerts is nu in balbezit. Holta maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Holta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Holta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Kispál is nu in balbezit. Kispál passt de bal in één keer door. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gołysz is nu in balbezit. Gołysz passt de bal zonder na te denken. Kispál speelt de bal door. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gnoiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk Mazowiecki 61%, KS Huta Mazowszańska 39%.
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - KS Huta Mazowszańska 0:6