Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpejskie Wiatry TNT Dragon Tornado Club
Normal Tactiek 4-1-3-2 juni 2.0
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 42.9
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Drągowski rent richting de bal. Drągowski passt de bal zonder na te denken. Brożyna is nu in balbezit. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Mordej geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kospić met de inworp. Trčka is nu in balbezit. Trčka schiet op doel. Kazanecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:1

4e minuut.
Ruczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terekowski is nu in balbezit. Kospić onderschept slim de pass. Kospić geeft een hoge lob. Durán springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:2

5e minuut.
Daar is Zaroda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal met de wreef. Trčka heeft problemen om de bal te vangen. Trčka draait met de bal, schiet en ... Kazanecki bokst de bal weg.

10e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kospić probeert naar een medespeler te passen. Trčka heeft problemen om de bal te vangen. Trčka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sadowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kospić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kospić onderschept slim de pass. Kospić probeert naar een medespeler te passen. Colletti geeft een lange en hoge pass. Trčka is nu in balbezit. Trčka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kazanecki trapt de bal weg van het doel. Daar is Colletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colletti speelt de bal door. Durán controleert de bal met de borst. Durán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kazanecki met een harde bal richting middenveld. Kospić kopt de bal weg. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:3

20e minuut.
Drągowski heeft problemen om de bal te vangen. Drągowski geeft een hoge lob. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ... Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:4

24e minuut.
Mordej rent richting de bal. Mordej geeft een hoge lob. Tarnawski kopt de bal weg. Trčka rent richting de bal. Trčka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:5

25e minuut.
Buffon komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kospić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kospić geeft een hoge lob. Trčka springt en kopt de bal. Klungelig pakt Durán de bal. Durán draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:6

29e minuut.
Colletti onderschept slim de pass. Colletti speelt de bal door. Kospić met een sublieme pass. Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:7

34e minuut.
Kospić met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal met de wreef. Trčka rent richting de bal. Trčka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Trčka is nu in balbezit. Trčka geeft een lange en hoge pass. Kamieniarz heeft problemen om de bal te vangen. Colletti is nu in balbezit. Colletti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Kazanecki met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buffon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kospić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:8

43e minuut.
Trčka is nu in balbezit. Trčka passt de bal zonder na te denken. Durán heeft problemen om de bal te vangen. Kospić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kospić schiet op doel. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kazanecki bokst de bal weg. Mordej probeert naar een medespeler te passen. Kospić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brożyna speelt de bal door. Durán geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andreasen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Wiatry 84%, TNT Dragon Tornado Club 16%.
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:8

51e minuut.
Inworp. Zirafi komt het veld opgelopen. Colletti met een snelle inworp. Kospić geeft een hoge lob. Andreasen krijgt zijn hoofd ertegen. Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Colletti rent richting de bal. Colletti geeft een lange en hoge pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:9

59e minuut.
Colletti kopt de bal weg. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski rent richting de bal. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán draait met de bal, schiet en ... Kazanecki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kospić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andreasen maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Schweiger geeft een hoge lob. Inworp. Bakiera met de inworp. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kospić kopt de bal weg. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán met een sublieme pass. Andreasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasen schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Colletti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andreasen de bal. Andreasen met een sublieme pass. Durán is nu in balbezit. Durán schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:10

70e minuut.
Zirafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirafi geeft een hoge lob. Sadowski heeft problemen om de bal te vangen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:11

73e minuut.
Colletti probeert naar een medespeler te passen. Mordej is nu in balbezit. Andreasen onderschept slim de pass. Andreasen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:12

74e minuut.
Colletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colletti probeert naar een medespeler te passen. Andreasen rent richting de bal. Klungelig pakt Durán de bal. Durán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zirafi rent richting de bal. Zirafi geeft een hoge lob. Durán kopt de bal weg. Andreasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kazanecki trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kospić de bal. Kospić passt de bal in één keer door. Andreasen is nu in balbezit. Andreasen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Colletti controleert de bal met de borst. Zaroda is nu in balbezit. Colletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colletti krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Colletti onderschept slim de pass. Colletti speelt de bal door. Kospić rent richting de bal. Kospić geeft de bal voor. Andreasen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:13

84e minuut.
Zirafi kopt de bal weg. Andreasen heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terekowski. Andreasen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andreasen kan niet meer verder spelen. Rześny komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kazanecki trapt de bal weg van het doel. Colletti kopt de bal weg. Rześny is nu in balbezit. Rześny haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:14

87e minuut.
Bakiera geeft de bal voor. Durán is nu in balbezit. Kospić met een sublieme pass. Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Wiatry 76%, TNT Dragon Tornado Club 24%.
Alpejskie Wiatry - TNT Dragon Tornado Club 0:15