Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpejskie Wiatry MiTchaL Team
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Jarzębski onderschept slim de pass. Jarzębski geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - MiTchaL Team 0:1

6e minuut.
Inworp. Kwapisz met een snelle inworp. Młocek is nu in balbezit. Jarzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzębski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Ziarkowski de bal. Tupczyński geeft een hoge lob. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski haalt uit met een fantastische trap. Mach probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alpejskie Wiatry - MiTchaL Team 1:1

13e minuut.
Koszyk geeft een hoge lob. Daar is Kolendowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwapisz is nu in balbezit. Kwapisz draait met de bal, schiet en ... Sadowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Olchawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński onderschept slim de pass. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - MiTchaL Team 1:2

18e minuut.
Tarnawski is nu in balbezit. Kwapisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwapisz speelt de bal door. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kazanecki trapt de bal weg. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tupczyński krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Becla verovert de bal door een tackle van achteren. Becla met een sublieme pass. Zaroda heeft problemen om de bal te vangen. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tupczyński passt de bal met de wreef. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski passt de bal met de wreef. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Wiatry 64%, MiTchaL Team 36%.
Alpejskie Wiatry - MiTchaL Team 1:2

55e minuut.
Zaroda verovert de bal door een tackle van achteren. Zaroda passt de bal zonder na te denken. Młocek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drągowski de bal. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marczak rent richting de bal. Marczak met een sublieme pass. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Tupczyński rent richting de bal. Olchawa verovert de bal door een tackle van achteren. Olchawa met een sublieme pass. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - MiTchaL Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Wiatry 37%, MiTchaL Team 63%.
Alpejskie Wiatry - MiTchaL Team 1:3