Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOYOT F.C. TestDEV
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Kałek kopt de bal weg. Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga passt de bal zonder na te denken. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Rępał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Knioła raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojdyga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - TestDEV 1:0

30e minuut.
Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski onderschept slim de pass. Jarzębski passt de bal in één keer door. Cudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jarzębski met een sublieme pass. Żółw rent richting de bal. Żółw probeert naar een medespeler te passen. Cudowski rent richting de bal. Cudowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOYOT F.C. 49%, TestDEV 51%.
TOYOT F.C. - TestDEV 1:0

46e minuut.
Blaszak is nu in balbezit. Inworp. Blaszak met de inworp. Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga geeft de bal voor. Najder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kałek met de inworp. Grodzki onderschept slim de pass. Cudowski rent richting de bal. Cudowski schiet op doel. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TOYOT F.C. - TestDEV 1:1

57e minuut.
Popielarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cyba komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uciński trapt de bal weg van het doel. Gruszczak kopt de bal weg. Cudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudowski schiet op doel. Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Jarzębski geeft de bal voor. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyba begaat een overtreding. Cyba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOYOT F.C. 68%, TestDEV 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOYOT F.C. - TestDEV 1:1