Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0133
  • Stadion: Barkowo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7981
Barkowo United Rawa 2021 Katowice
YOu Tactiek champion
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
29.9 gemiddelde waardering 41.2
average Schieten excellent
average Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop geeft een hoge lob. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap. Bedryj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Stanuch passt de bal in één keer door. Crăciunescu rent richting de bal. Houtkoop begaat een overtreding. Houtkoop krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Gramczewski kopt de bal weg. Daar is Iloniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo schiet op doel. Bedryj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Straňan is nu in balbezit. Macedo onderschept slim de pass. Macedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Rawa 2021 Katowice 0:1

13e minuut.
Straňan verovert de bal door een tackle van achteren. Putzo is nu in balbezit. Putzo passt de bal met de wreef. Macedo rent richting de bal. Macedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rašić heeft problemen om de bal te vangen. Crăciunescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Putzo. Putzo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop geeft de bal voor. Stanuch probeert de bal met de borst te controleren. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 46%, Rawa 2021 Katowice 54%.
Barkowo United - Rawa 2021 Katowice 0:1

46e minuut.
Stanuch geeft de bal voor. Csákányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákányi passt de bal zonder na te denken. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Rašić geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Macedo stond buitenspel. München neemt vlug de vrije trap. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Houtkoop onderschept slim de pass. Houtkoop geeft een lange en hoge pass. Straňan heeft problemen om de bal te vangen. Macedo is nu in balbezit. Macedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Ławreszuk geeft een hoge lob. Banaszewski onderschept slim de pass. Elgarresta rent richting de bal. Elgarresta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch passt de bal met de wreef. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski onderschept slim de pass. Gramczewski schiet op doel. Bedryj bokst de bal weg.

89e minuut.
Houtkoop heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoop geeft een lange en hoge pass. Daar is München, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo onderschept slim de pass. Macedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 48%, Rawa 2021 Katowice 52%.
Barkowo United - Rawa 2021 Katowice 0:1