Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Wolves United Proton KS
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 16
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Cozarak probeert naar een medespeler te passen. Słowik is nu in balbezit. Pająk met een sublieme pass. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pająk is nu in balbezit. Pająk passt de bal in één keer door. Papuga rent richting de bal. Papuga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Proton KS 1:0

16e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga is nu in balbezit. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Pająk rent richting de bal. Pająk haalt uit met een fantastische trap. Kopyto bokst de bal weg.

26e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral passt de bal zonder na te denken. Papuga is nu in balbezit. Papuga schiet op doel. Kopyto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Proton KS 2:0

29e minuut.
Pająk rent richting de bal. Cabral rent richting de bal. Cabral speelt de bal door. Papuga rent richting de bal. Papuga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Podsiadło passt de bal zonder na te denken. Zaręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga verovert de bal door een tackle van achteren. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Proton KS 3:0

39e minuut.
Stawski heeft problemen om de bal te vangen. Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal zonder na te denken. Papuga rent richting de bal. Papuga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Proton KS 4:0

43e minuut.
Bojko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

44e minuut.
Stawski geeft een hoge lob. Paź kopt de bal weg. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabral geeft een lange en hoge pass. Pająk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wolves United 33%, Proton KS 67%.
The Wolves United - Proton KS 4:0

48e minuut.
Słowik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wypij met de inworp. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabral geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stawski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wypij neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bohdanowicz rent richting de bal. Bohdanowicz passt de bal in één keer door. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś schiet op doel. Weiss probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Damiański neemt de hoekschop. De bal raakt de paal. Santiago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Proton KS 4:1

59e minuut.
Potasiński kopt de bal weg. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk draait met de bal, schiet en ... Kopyto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Proton KS 5:1

61e minuut.
Bohdanowicz geeft de bal voor. Cabral is nu in balbezit. Bohdanowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bohdanowicz krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Papuga geeft een lange en hoge pass. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk geeft de bal voor. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Proton KS 6:1

80e minuut.
Pająk schiet op doel. Kopyto speelt de bal door. Os kopt de bal weg. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Paź met een harde bal richting middenveld. Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal zonder na te denken. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Proton KS 7:1

84e minuut.
Inworp. Cozarak met een snelle inworp. Cabral speelt de bal door. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Proton KS 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wolves United 24%, Proton KS 76%.
The Wolves United - Proton KS 8:1