Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Przerażające Lubuszanin Niko Team
Normal Tactiek 442m
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


21e minuut.
Stań rent richting de bal. Kündig verovert de bal door een tackle van achteren. Kündig speelt de bal door. Kulačić is nu in balbezit. Kulačić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kündig passt de bal zonder na te denken. Frączek is nu in balbezit. Artusi onderschept slim de pass. Artusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:1

25e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Mokalis rent richting de bal. Mokalis speelt de bal door. Klungelig pakt Artusi de bal. Artusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:2

35e minuut.
Popelavý geeft een hoge lob. Kachur rent richting de bal. Stań is nu in balbezit. Kachur verovert de bal door een tackle van achteren. Kachur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przerażające Lubuszanin 66%, Niko Team 34%.
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:2

48e minuut.
Wirtek geeft de bal voor. Daar is Korsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kachur rent richting de bal. Kachur draait met de bal, schiet en ... Wolski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:3

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kulačić neemt de hoekschop. Kachur kopt de bal weg. Artusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Artusi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:4

53e minuut.
Brzustewicz probeert de bal met de borst te controleren. Mokalis is nu in balbezit. Brzustewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzustewicz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kachur rent richting de bal. Kachur passt de bal in één keer door. Daar is Artusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artusi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:5

54e minuut.
Kocur heeft problemen om de bal te vangen. Kocur met een sublieme pass. Kulačić is nu in balbezit. Kulačić geeft een hoge lob. Kündig kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kulačić kopt de bal weg. Kündig met een sublieme pass. Klungelig pakt Frączek de bal. Artusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Artusi schiet op doel. Wolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:6

63e minuut.
Wirtek is nu in balbezit. Wirtek passt de bal met de wreef. Kachur is nu in balbezit. Kachur schiet op doel. Korsak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kulačić neemt de hoekschop. Artusi rent richting de bal. Artusi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:7

69e minuut.
Kocur heeft problemen om de bal te vangen. Kachur is nu in balbezit. Kachur passt de bal met de wreef. Artusi rent richting de bal. Artusi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Korsak kopt de bal weg. Kündig is nu in balbezit. Kündig passt de bal in één keer door. Kachur rent richting de bal. Kachur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kündig rent richting de bal. Mokalis geeft een lange en hoge pass. Daar is Korsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artusi is nu in balbezit. Artusi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wirtek onderschept slim de pass. Wirtek geeft een lange en hoge pass. Daar is Korsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wirtek onderschept slim de pass. Wirtek haalt uit met een fantastische trap. Wolski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:8

82e minuut.
Kachur onderschept slim de pass. Kachur passt de bal in één keer door. Artusi rent richting de bal. Artusi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:9

83e minuut.
Stań zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wirtek rent richting de bal. Wirtek met een sublieme pass. Kachur is nu in balbezit. Kachur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kachur verovert de bal door een tackle van achteren. Kachur met een sublieme pass. Artusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig rent richting de bal. Kündig haalt uit met een fantastische trap. Wolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korsak heeft problemen om de bal te vangen. Kachur rent richting de bal. Kachur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:10

88e minuut.
Popelavý probeert naar een medespeler te passen. Mokalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokalis geeft een hoge lob. Kulačić probeert de bal aan de voet te houden. Kulačić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przerażające Lubuszanin 78%, Niko Team 22%.
Przerażające Lubuszanin - Niko Team 0:10