Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0137
  • Stadion: FC Plaut Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21088
FC Plaut Radomiak Radom 2
Podstawowa atak Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 19.3
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Dules kopt de bal weg. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski geeft een lange en hoge pass. Coriacenco probeert de bal met de borst te controleren. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Ratkowski de bal. Hełminiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Coriacenco de bal. Coriacenco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak geeft een lange en hoge pass. Waryński kopt de bal weg. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Baturo is nu in balbezit. Składak onderschept slim de pass. Składak met een sublieme pass. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baturo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waryński rent richting de bal. Waryński passt de bal in één keer door. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Nadolny is nu in balbezit. Nadolny draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Syrek de bal onder controle te krijgen. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel. Domaradzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bojanowski met de inworp. Daar is Olechwierowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Domaradzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 2:0

30e minuut.
Nadolny geeft een hoge lob. Hełminiak kopt de bal weg. Daar is Dules, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waryński is nu in balbezit. Waryński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Morawski kopt de bal weg. Składak geeft een hoge lob. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Domaradzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 3:0

33e minuut.
Daar is Zapiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapiec passt de bal in één keer door. Baturo is nu in balbezit. Coriacenco onderschept slim de pass. Coriacenco schiet op doel. Domaradzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 4:0

35e minuut.
Hełminiak is nu in balbezit. Ratkowski begaat een overtreding. Hełminiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coriacenco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak geeft een hoge lob. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Waryński is nu in balbezit. Waryński met een sublieme pass. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Syrek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 5:0

38e minuut.
Zapiec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mikołajczuk de bal. Coriacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Domaradzki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 6:0

40e minuut.
Zapiec speelt de bal door. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Baturo rent richting de bal. Coriacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coriacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 7:0

44e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Waryński onderschept slim de pass. Waryński probeert naar een medespeler te passen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Syrek met een harde bal richting middenveld. Składak rent richting de bal. Składak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coriacenco de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 17%, Radomiak Radom 2 83%.
FC Plaut - Radomiak Radom 2 8:0

46e minuut.
Mikołajczuk speelt de bal door. Zapiec rent richting de bal. Zapiec passt de bal met de wreef. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 9:0

48e minuut.
Dules rent richting de bal. Olechwierowicz onderschept slim de pass. Olechwierowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Syrek de bal. Coriacenco rent richting de bal. Paal! Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 10:0

50e minuut.
Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak onderschept slim de pass. Składak geeft de bal voor. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nadolny geeft een lange en hoge pass. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki passt de bal met de wreef. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 11:0

53e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Zapiec passt de bal in één keer door. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco onderschept slim de pass. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 12:0

55e minuut.
Daar is Ratkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hełminiak geeft een lange en hoge pass. Coriacenco heeft problemen om de bal te vangen. Coriacenco schiet op doel. Domaradzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 13:0

56e minuut.
Bojanowski probeert naar een medespeler te passen. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski geeft een hoge lob. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Olechwierowicz passt de bal in één keer door. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak passt de bal zonder na te denken. Waryński rent richting de bal. Waryński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński draait met de bal, schiet en ... Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 14:0

64e minuut.
Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński met een sublieme pass. Skibicki speelt de bal door. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mikołajczuk is nu in balbezit. Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 15:0

77e minuut.
Dules geeft een hoge lob. Inworp. Składak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hełminiak geeft een hoge lob. Coriacenco krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 16:0

77e minuut.
Zapiec met een sublieme pass. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 17:0

80e minuut.
Coriacenco onderschept slim de pass. Coriacenco probeert naar een medespeler te passen. Waryński is nu in balbezit. Waryński schiet op doel. Domaradzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 18:0

84e minuut.
Baturo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ratkowski de bal. Składak geeft een hoge lob. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Domaradzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Olechwierowicz geeft een hoge lob. Waryński probeert de bal met de borst te controleren. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Domaradzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Radomiak Radom 2 19:0

88e minuut.
Mikołajczuk met een sublieme pass. Zapiec is nu in balbezit. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Skibicki rent richting de bal. Skibicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dules rent richting de bal. Skibicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skibicki geeft de bal voor. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 12%, Radomiak Radom 2 88%.
FC Plaut - Radomiak Radom 2 19:0