Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zryw Palestyna FC Plaut
4-2-1-2 Tactiek Podstawowa atak
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.7 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Nadolny geeft de bal voor. Wenowaty kopt de bal weg. Składak speelt de bal door. Klungelig pakt Coriacenco de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - FC Plaut 0:1

4e minuut.
Coriacenco probeert naar een medespeler te passen. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki speelt de bal door. Waryński is nu in balbezit. Waryński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nadolny is nu in balbezit. Waryński rent richting de bal. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - FC Plaut 0:2

18e minuut.
Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński rent richting de bal. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco schiet op doel. Trung Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - FC Plaut 0:3

20e minuut.
Coriacenco rent richting de bal. Skibicki rent richting de bal. Skibicki passt de bal zonder na te denken. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wenowaty verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hełminiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Waryński springt en kopt de bal. Trung Kiên bokst de bal weg. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - FC Plaut 0:4

24e minuut.
Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski geeft een lange en hoge pass. Parobczy probeert de bal aan de voet te houden. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - FC Plaut 0:5

36e minuut.
Olechwierowicz speelt de bal door. Waryński is nu in balbezit. Yiğiter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yiğiter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 69%, FC Plaut 31%.
Zryw Palestyna - FC Plaut 0:5

48e minuut.
Wenowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenowaty geeft een hoge lob. Coriacenco rent richting de bal. Daar is Coriacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Bojanowski onderschept slim de pass. Bojanowski probeert naar een medespeler te passen. Skibicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Waryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waryński draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Kandemir geeft de bal voor. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yiğiter passt de bal zonder na te denken. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski begaat een overtreding. Centkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filipczuk wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 61%, FC Plaut 39%.
Zryw Palestyna - FC Plaut 0:5