Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gródek KS BKS łada Biłgoraj
Normal Tactiek ŁADA
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 42.2
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


9e minuut.
Klungelig pakt Paliga de bal. Paliga met een sublieme pass. Vergote rent richting de bal. Vergote haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:1

10e minuut.
Paliga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vergote rent richting de bal. Kubowicz is nu in balbezit. Vergote onderschept slim de pass. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wolanin probeert naar een medespeler te passen. Paliga rent richting de bal. Paliga geeft de bal voor. Vergote is nu in balbezit. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:2

13e minuut.
Perz met een sublieme pass. Maniewski is nu in balbezit. Vergote onderschept slim de pass. Vergote haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Crotti passt de bal in één keer door. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga speelt de bal door. Vergote rent richting de bal. Vergote draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Crotti verovert de bal door een tackle van achteren. Crotti passt de bal zonder na te denken. Vergote is nu in balbezit. Vergote draait met de bal, schiet en ... Hanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:3

20e minuut.
Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga rent richting de bal. Paliga geeft een hoge lob. Vergote springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:4

25e minuut.
Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin speelt de bal door. Paliga met een sublieme pass. Daar is Vergote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergote haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:5

31e minuut.
Klungelig pakt Vergote de bal. Kubowicz is nu in balbezit. Vergote onderschept slim de pass. Vergote draait met de bal, schiet en ... Hanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:6

31e minuut.
Tyfos heeft problemen om de bal te vangen. Tyfos passt de bal zonder na te denken. Perz rent richting de bal. Vergote verovert de bal door een tackle van achteren. Vergote schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hanczewski met een sublieme pass. Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:7

36e minuut.
Mak is nu in balbezit. Wolanin verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanin passt de bal in één keer door. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kubowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paliga met de inworp. Vergote probeert de bal met de borst te controleren. Vergote haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kubowicz kopt de bal weg. Wolanin probeert naar een medespeler te passen. Kubowicz heeft problemen om de bal te vangen. Vergote is nu in balbezit. Vergote draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:8

42e minuut.
Crotti geeft een lange en hoge pass. Vergote is nu in balbezit. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Vergote krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:9

43e minuut.
Dybula speelt de bal door. Tyfos heeft problemen om de bal te vangen. Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote onderschept slim de pass. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gródek KS 88%, BKS łada Biłgoraj 12%.
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:10

47e minuut.
Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Vergote is nu in balbezit. Vergote draait met de bal, schiet en ... Kubowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:11

58e minuut.
Crotti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maniewski de bal. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mak heeft problemen om de bal te vangen. Vergote rent richting de bal. Vergote draait met de bal, schiet en ... Hanczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:12

60e minuut.
Anh Hiệu is nu in balbezit. Anh Hiệu probeert naar een medespeler te passen. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanin geeft een lange en hoge pass. Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Paliga rent richting de bal. Paliga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vergote de bal. Vergote haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:13

70e minuut.
Crotti passt de bal zonder na te denken. Wolanin rent richting de bal. Wolanin met een sublieme pass. Vergote rent richting de bal. Vergote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wolanin rent richting de bal. Mak verovert de bal door een tackle van achteren. Mak met een sublieme pass. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:14

72e minuut.
Kalina passt de bal zonder na te denken. Paliga is nu in balbezit. Paliga passt de bal zonder na te denken. Vergote is nu in balbezit. Vergote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Koniarek geeft de bal voor. Anh Hiệu geeft de bal voor. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:15

80e minuut.
Wolanin rent richting de bal. Vergote is nu in balbezit. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:16

84e minuut.
Daar is Maniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin passt de bal in één keer door. Vergote rent richting de bal. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:17

86e minuut.
Hanczewski speelt de bal door. Paliga rent richting de bal. Paliga geeft een lange en hoge pass. Vergote rent richting de bal. Vergote schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vergote rent richting de bal. Vergote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gródek KS 75%, BKS łada Biłgoraj 25%.
Gródek KS - BKS łada Biłgoraj 0:18