Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0137
  • Stadion: FC Plaut Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 41923
FC Plaut Krokus Łapsze Niżne
Podstawowa atak Tactiek W442
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Raicu probeert naar een medespeler te passen. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo geeft de bal voor. Bajić springt en kopt de bal. Wacławik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Krokus Łapsze Niżne 0:1

6e minuut.
Olechwierowicz speelt de bal door. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński haalt uit met een fantastische trap. Kalaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Plaut - Krokus Łapsze Niżne 1:1

18e minuut.
Cubillo onderschept slim de pass. Cubillo passt de bal in één keer door. Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Wacławik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olechwierowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Coriacenco de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Kalaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hełminiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlatos is nu in balbezit. Nadolny onderschept slim de pass. Nadolny geeft de bal voor. Coriacenco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 40%, Krokus Łapsze Niżne 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Plaut - Krokus Łapsze Niżne 1:1

46e minuut.
Kołecki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Składak passt de bal zonder na te denken. Waryński is nu in balbezit. Waryński met een sublieme pass. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Krokus Łapsze Niżne 2:1

62e minuut.
Skibicki is nu in balbezit. Skibicki geeft een lange en hoge pass. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Krokus Łapsze Niżne 3:1

67e minuut.
Składak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Coriacenco de bal onder controle te krijgen. Waryński rent richting de bal. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel. Kalaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Krokus Łapsze Niżne 4:1

70e minuut.
Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche geeft een hoge lob. Nadolny heeft problemen om de bal te vangen. Cubillo rent richting de bal. Cubillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bajić rent richting de bal. Enache onderschept slim de pass. Enache geeft de bal voor. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş passt de bal met de wreef. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. Wacławik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Krokus Łapsze Niżne 4:2

90e minuut.
Mesaroş passt de bal in één keer door. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo geeft de bal voor. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 43%, Krokus Łapsze Niżne 57%.
FC Plaut - Krokus Łapsze Niżne 4:2