Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomiak Radom 2 BKS łada Biłgoraj
Normal Tactiek ŁADA
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 50.6
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Paliga rent richting de bal. Paliga speelt de bal door. Vergote is nu in balbezit. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Czerembor de bal. Kociński is nu in balbezit. Kociński geeft de bal voor. Vergote rent richting de bal. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cheşnoiu neemt de hoekschop. Gliszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cheşnoiu geeft een hoge lob. Morawski rent richting de bal. Vergote verovert de bal door een tackle van achteren. Vergote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:1

25e minuut.
Wolanin geeft de bal voor. Vergote is nu in balbezit. Vergote haalt uit met een fantastische trap. Cienciała probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:2

31e minuut.
Ratkowski speelt de bal door. Wolanin probeert de bal met de borst te controleren. Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin onderschept slim de pass. Wolanin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin onderschept slim de pass. Wolanin speelt de bal door. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote haalt uit met een fantastische trap. Domaradzki bokst de bal weg. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:3

37e minuut.
Anh Hiệu rent richting de bal. Anh Hiệu geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki kan de bal niet met de borst controleren. Vergote rent richting de bal. Vergote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:4

37e minuut.
Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Baturo rent richting de bal. Vergote onderschept slim de pass. Vergote draait met de bal, schiet en ... Tymieniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ratkowski met de inworp. Baturo rent richting de bal. Wolanin rent richting de bal. Wolanin geeft een lange en hoge pass. Domaradzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:5

40e minuut.
Zapiec met een sublieme pass. Morawski met een sublieme pass. Baturo rent richting de bal. Vergote is nu in balbezit. Vergote draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Wolanin is nu in balbezit. Wolanin geeft een lange en hoge pass. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cienciała passt de bal met de wreef. Wolanin geeft de bal voor. Vergote kopt de bal weg. Wolanin is nu in balbezit. Wolanin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomiak Radom 2 77%, BKS łada Biłgoraj 23%.
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:5

50e minuut.
Vergote kopt de bal weg. Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft de bal voor. Vergote springt en kopt de bal. Domaradzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:6

56e minuut.
Wolanin onderschept slim de pass. Wolanin passt de bal met de wreef. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ... Domaradzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:7

58e minuut.
Gliszczyński is nu in balbezit. Paliga onderschept slim de pass. Paliga geeft een lange en hoge pass. Vergote rent richting de bal. Vergote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:8

67e minuut.
Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Cheşnoiu met een sublieme pass. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin geeft de bal voor. Vergote maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ratkowski rent richting de bal. Wolanin verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanin geeft de bal voor. Vergote rent richting de bal. Vergote schiet op doel. Domaradzki bokst de bal weg. Tymieniecki kopt de bal weg. Domaradzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:9

75e minuut.
Zapiec rent richting de bal. Anh Hiệu onderschept slim de pass. Anh Hiệu geeft een hoge lob. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Zrywacz kopt de bal weg. Paliga met een sublieme pass. Daar is Cienciała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:10

77e minuut.
Daar is Cheşnoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin probeert naar een medespeler te passen. Vergote probeert de bal met de borst te controleren. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński onderschept slim de pass. Gliszczyński met een sublieme pass. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:11

81e minuut.
Vergote onderschept slim de pass. Gliszczyński onderschept slim de pass. Wolanin verovert de bal door een tackle van achteren. Vergote is nu in balbezit. Vergote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Morawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stilz geeft een hoge lob. Paliga kopt de bal weg. Vergote is nu in balbezit. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cheşnoiu rent richting de bal. Czerembor met een sublieme pass. Vergote is nu in balbezit. Vergote draait met de bal, schiet en ... Domaradzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomiak Radom 2 76%, BKS łada Biłgoraj 24%.
Radomiak Radom 2 - BKS łada Biłgoraj 0:12