Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.. Barcelona.. Zryw Palestyna
523 Tactiek 4-2-1-2
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Filipczuk passt de bal met de wreef. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda passt de bal in één keer door. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wirtek met een snelle inworp. Vásquez rent richting de bal. Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Binda rent richting de bal. Binda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kokczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğiter geeft een lange en hoge pass. Kudyba heeft problemen om de bal te vangen. Binda is nu in balbezit. Binda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Calvosa kopt de bal weg. Wirtek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda verovert de bal door een tackle van achteren. Binda draait met de bal, schiet en ... Gołomp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Wenowaty geeft de bal voor. Inworp. Haremza met een snelle inworp. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon geeft een lange en hoge pass. Trung Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Wirtek rent richting de bal. Słowiok onderschept slim de pass. Vásquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vásquez krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Wirtek geeft een hoge lob. Calvosa kopt de bal weg. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:1

25e minuut.
Vásquez speelt de bal door. Klungelig pakt Calvosa de bal. Calvosa passt de bal zonder na te denken. Binda rent richting de bal. Binda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:2

34e minuut.
Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek geeft een hoge lob. Binda is nu in balbezit. Binda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kudyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kudyba de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:3

39e minuut.
Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez met een sublieme pass. Binda is nu in balbezit. Binda schiet op doel. Gołomp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:4

45e minuut.
Wirtek met de inworp. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda verovert de bal door een tackle van achteren. Binda geeft de bal voor. Kudyba heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.. Barcelona.. 73%, Zryw Palestyna 27%.
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:5

46e minuut.
Filipczuk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kokczyński de bal onder controle te krijgen. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Waczków is nu in balbezit. Waczków passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wirtek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filipczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gołomp speelt de bal door. Wirtek kopt de bal weg. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:6

62e minuut.
Filipczuk onderschept slim de pass. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda met een sublieme pass. Daar is Filipczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gołomp met een sublieme pass. Vásquez kopt de bal weg. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk schiet op doel. Gołomp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:7

70e minuut.
Calvosa verovert de bal door een tackle van achteren. Calvosa geeft een lange en hoge pass. Binda rent richting de bal. Binda draait met de bal, schiet en ... Gołomp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:8

83e minuut.
Gugusiewicz is nu in balbezit. Gugusiewicz passt de bal met de wreef. Wirtek speelt de bal door. Binda heeft problemen om de bal te vangen. Binda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Yiğiter met een sublieme pass. Vásquez rent richting de bal. Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vásquez met een sublieme pass. Binda rent richting de bal. Binda passt de bal zonder na te denken. Wirtek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wirtek geeft een lange en hoge pass. Gołomp bokst de bal weg. Filipczuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk passt de bal in één keer door. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda draait met de bal, schiet en ... Gołomp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.. Barcelona.. 85%, Zryw Palestyna 15%.
FC.. Barcelona.. - Zryw Palestyna 0:9