Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natarczywe Stawy Raków Częstochowa raz dwa trzy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński onderschept slim de pass. Bałuszyński met een sublieme pass. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Retelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Retelewski met een sublieme pass. Bałuszyński rent richting de bal. Betka is nu in balbezit. Betka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Natarczywe Stawy - Raków Częstochowa raz dwa trzy 0:1

20e minuut.
Michnowicz is nu in balbezit. Michnowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pająk de bal. Betka rent richting de bal. Betka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Natarczywe Stawy - Raków Częstochowa raz dwa trzy 0:2

28e minuut.
Tiuryn probeert naar een medespeler te passen. Retelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski rent richting de bal. Maniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Natarczywe Stawy - Raków Częstochowa raz dwa trzy 1:2

34e minuut.
Pająk is nu in balbezit. Betka verovert de bal door een tackle van achteren. Betka met een sublieme pass. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natarczywe Stawy 47%, Raków Częstochowa raz dwa trzy 53%.
Natarczywe Stawy - Raków Częstochowa raz dwa trzy 1:2

47e minuut.
Tiuryn verovert de bal door een tackle van achteren. Janczarek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pająk. Pająk krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maniewski. Czerwiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czerwiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Betka verovert de bal door een tackle van achteren. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Maniewski passt de bal zonder na te denken. Betka rent richting de bal. Betka passt de bal in één keer door. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natarczywe Stawy 52%, Raków Częstochowa raz dwa trzy 48%.
Natarczywe Stawy - Raków Częstochowa raz dwa trzy 1:2