Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.. Barcelona.. FC Plaut
523 Tactiek Podstawowa atak
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
18.9 gemiddelde waardering 47.1
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Kokczyński kopt de bal weg. Mijakowski geeft de bal voor. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Gołomp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:1

10e minuut.
Słowiok rent richting de bal. Waryński onderschept slim de pass. Coriacenco heeft problemen om de bal te vangen. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:2

12e minuut.
Nadolny met een sublieme pass. Składak is nu in balbezit. Składak geeft de bal voor. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Olechwierowicz passt de bal in één keer door. Kudyba rent richting de bal. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Gołomp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Waczków heeft problemen om de bal te vangen. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:3

18e minuut.
Skibicki met de inworp. Olechwierowicz met een sublieme pass. Waryński is nu in balbezit. Waryński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gugusiewicz de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bojanowski passt de bal zonder na te denken. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak geeft een lange en hoge pass. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gugusiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wichura komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak onderschept slim de pass. Składak probeert naar een medespeler te passen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Gołomp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kokczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński geeft de bal voor. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Gołomp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:4

34e minuut.
Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak geeft een hoge lob. Skibicki probeert naar een medespeler te passen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:5

35e minuut.
Coriacenco passt de bal met de wreef. Waryński rent richting de bal. Kokczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olechwierowicz geeft een lange en hoge pass. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński draait met de bal, schiet en ... Gołomp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hełminiak probeert de bal aan de voet te houden. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:6

41e minuut.
Składak geeft de bal voor. Wichura rent richting de bal. Coriacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Coriacenco schiet op doel. Gołomp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.. Barcelona.. 73%, FC Plaut 27%.
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:7

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hełminiak met een snelle inworp. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny geeft de bal voor. Coriacenco krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wichura heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Składak rent richting de bal. Składak passt de bal met de wreef. Olechwierowicz speelt de bal door. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Skibicki passt de bal in één keer door. Waryński heeft problemen om de bal te vangen. Wichura is nu in balbezit. Waryński onderschept slim de pass. Waryński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco rent richting de bal. Waryński rent richting de bal. Waryński draait met de bal, schiet en ... Wichura probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:8

73e minuut.
Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński passt de bal in één keer door. Coriacenco heeft problemen om de bal te vangen. Coriacenco schiet op doel. Gołomp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:9

77e minuut.
Bojanowski met een snelle inworp. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz met een sublieme pass. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Kitowicz is nu in balbezit. Skibicki onderschept slim de pass. Skibicki geeft een lange en hoge pass. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kitowicz geeft de bal voor. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak geeft de bal voor. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.. Barcelona.. 78%, FC Plaut 22%.
FC.. Barcelona.. - FC Plaut 0:9