Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krokus Łapsze Niżne Jadowite Gardło
W442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
53 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 16.7
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bielec met een harde bal richting middenveld. Porsche kopt de bal weg. Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş speelt de bal door. Karlatos is nu in balbezit. Karlatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cubillo passt de bal met de wreef. Karlatos speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Bielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 1:0

12e minuut.
Chiricheş geeft een lange en hoge pass. Bajić is nu in balbezit. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Karlatos is nu in balbezit. Karlatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Czeczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeczot geeft een lange en hoge pass. Mesaroş kopt de bal weg. Karlatos is nu in balbezit. Karlatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlatos is nu in balbezit. Karlatos draait met de bal, schiet en ... Bielec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 2:0

18e minuut.
Karlatos is nu in balbezit. Pyrkosz begaat een overtreding. Karlatos raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiricheş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bigus rent richting de bal. Raicu verovert de bal door een tackle van achteren. Raicu passt de bal in één keer door. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel. Bielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bajić onderschept slim de pass. Mesaroş geeft een hoge lob. Karlatos rent richting de bal. Karlatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 3:0

21e minuut.
de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche is nu in balbezit. Porsche geeft een hoge lob. Karlatos rent richting de bal. Karlatos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karlatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 4:0

23e minuut.
Kałuża geeft een hoge lob. Daar is Bigus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Karlatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Doeltrap. Bielec trapt de bal weg. Mesaroş kopt de bal weg. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Bielec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Bigus de bal. Karlatos onderschept slim de pass. Karlatos passt de bal in één keer door. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Czeczot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu passt de bal met de wreef. Daar is Karlatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 5:0

32e minuut.
Cubillo met een sublieme pass. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş speelt de bal door. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Chiricheş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiricheş speelt de bal door. Karlatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos draait met de bal, schiet en ... Bielec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ... Bielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kazanowski speelt de bal door. Paal!

36e minuut.
Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu met een sublieme pass. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 6:0

39e minuut.
Gawkowski trapt de bal weg van het doel. Cubillo kopt de bal weg. Karlatos is nu in balbezit. Karlatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Porsche passt de bal met de wreef. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos schiet op doel. Bielec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 7:0

41e minuut.
Pyrkosz speelt de bal door. Inworp. Raicu met de inworp. Karlatos is nu in balbezit. Karlatos passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Villegas met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Placuszek is nu in balbezit. Bajić onderschept slim de pass. Bajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić passt de bal met de wreef. Karlatos is nu in balbezit. Karlatos draait met de bal, schiet en ... Bielec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krokus Łapsze Niżne 12%, Jadowite Gardło 88%.
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 8:0

47e minuut.
Inworp. Raicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos rent richting de bal. Karlatos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 9:0

51e minuut.
Porsche speelt de bal door. Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Bajić heeft problemen om de bal te vangen. Bajić draait met de bal, schiet en ... Bielec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 10:0

54e minuut.
Cubillo onderschept slim de pass. Cubillo passt de bal in één keer door. Bajić kan de bal niet met de borst controleren. Karlatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 11:0

57e minuut.
Karlatos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gritzalas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gritzalas onderschept slim de pass. Gritzalas speelt de bal door. Placuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić onderschept slim de pass. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 12:0

60e minuut.
Jaworucki met een sublieme pass. Pyrkosz is nu in balbezit. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kazanowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Porsche zal de hoekschop nemen. Gritzalas heeft problemen om de bal te vangen. Gritzalas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 13:0

64e minuut.
Daar is de la Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Peña geeft de bal voor. Klungelig pakt Gritzalas de bal. Gritzalas draait met de bal, schiet en ... Bielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 14:0

66e minuut.
Daar is Czeczot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo passt de bal met de wreef. Gritzalas rent richting de bal. Gritzalas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gritzalas rent richting de bal. Gritzalas passt de bal in één keer door. Kazanowski rent richting de bal. Bajić onderschept slim de pass. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 15:0

72e minuut.
Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu geeft de bal voor. Kałuża kopt de bal weg. Gritzalas is nu in balbezit. Gritzalas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bielec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Bielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Bigus heeft problemen om de bal te vangen. Placuszek rent richting de bal. Gritzalas verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gritzalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gritzalas haalt uit met een fantastische trap. Bielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 16:0

81e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş met een sublieme pass. Bajić is nu in balbezit. Gritzalas is nu in balbezit. Gritzalas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 17:0

82e minuut.
Pyrkosz speelt de bal door. Daar is Jaworucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gritzalas rent richting de bal. Gritzalas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 18:0

84e minuut.
Raicu passt de bal met de wreef. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo geeft de bal voor. Gritzalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gritzalas schiet op doel. Bielec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gritzalas rent richting de bal. Gritzalas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 19:0

85e minuut.
Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki passt de bal met de wreef. Daar is Placuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić onderschept slim de pass. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Gritzalas de bal onder controle te krijgen. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krokus Łapsze Niżne 16%, Jadowite Gardło 84%.
Krokus Łapsze Niżne - Jadowite Gardło 19:0