Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plaut Natarczywe Stawy
Podstawowa atak Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 17.2
formidable Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pomianowski is nu in balbezit. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński speelt de bal door. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 1:0

2e minuut.
Hełminiak speelt de bal door. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński passt de bal met de wreef. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zamordek trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pająk de bal. Murańka is nu in balbezit. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hełminiak geeft de bal voor. Skibicki rent richting de bal. Skibicki passt de bal in één keer door. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waryński is nu in balbezit. Waryński draait met de bal, schiet en ... Zamordek bokst de bal weg.

8e minuut.
Nadolny rent richting de bal. Nadolny geeft de bal voor. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. Zamordek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Zamordek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 2:0

9e minuut.
Daar is Pająk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pająk passt de bal in één keer door. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Zamordek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Składak rent richting de bal. Składak passt de bal zonder na te denken. Waryński is nu in balbezit. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Skibicki rent richting de bal. Skibicki geeft de bal voor. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Zamordek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 3:0

18e minuut.
Enache geeft een lange en hoge pass. Kołacki kan de bal niet met de borst controleren. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gacka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 4:0

31e minuut.
Coriacenco kopt de bal weg. Michnowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel. Gacka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maniewski kopt de bal weg. Nadolny geeft een lange en hoge pass. Waryński kopt de bal weg. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 5:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skibicki met de inworp. Składak geeft een lange en hoge pass. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 6:0

44e minuut.
Waryński met een sublieme pass. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki met een sublieme pass. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 7:0

45e minuut.
Kołecki komt het veld opgelopen. Wacławik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 16%, Natarczywe Stawy 84%.
FC Plaut - Natarczywe Stawy 7:0

48e minuut.
Pająk geeft een hoge lob. Inworp. Skibicki met de inworp. Waryński is nu in balbezit. Waryński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 8:0

55e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Składak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michnowicz. Składak raakt geblesseerd tijdens het duel. Coriacenco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gacka kopt de bal weg. Składak kan de bal niet met de borst controleren. Składak passt de bal zonder na te denken. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 9:0

60e minuut.
Pomianowski met een sublieme pass. Maniewski is nu in balbezit. Coriacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 10:0

63e minuut.
Składak geeft een hoge lob. Michnowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński onderschept slim de pass. Waryński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 11:0

68e minuut.
Pająk rent richting de bal. Bojanowski onderschept slim de pass. Bojanowski passt de bal met de wreef. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bojanowski geeft de bal voor. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki geeft een hoge lob. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 12:0

72e minuut.
Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Składak is nu in balbezit. Składak geeft een hoge lob. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Zamordek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kołacki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołecki met de inworp. Nadolny probeert de bal met de borst te controleren. Nadolny geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński passt de bal in één keer door. Daar is Coriacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Zamordek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 13:0

80e minuut.
Składak geeft de bal voor. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coriacenco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Coriacenco neemt zijn aanloop. Zamordek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 14:0

81e minuut.
Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk rent richting de bal. Waryński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Waryński krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Skibicki geeft een lange en hoge pass. Gacka heeft problemen om de bal te vangen. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - Natarczywe Stawy 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 8%, Natarczywe Stawy 92%.
FC Plaut - Natarczywe Stawy 15:0