Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobre Kangury LKS Leśnica Wrocław
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
14.9 gemiddelde waardering 26.8
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Long Giang onderschept slim de pass. Long Giang geeft een lange en hoge pass. Makulec probeert de bal met de borst te controleren. Bonizzone rent richting de bal. Bonizzone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Guścin is nu in balbezit. Guścin passt de bal in één keer door. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tomalik speelt de bal door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal met de wreef. Bonizzone is nu in balbezit. Bonizzone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mostowiak is nu in balbezit. Guścin rent richting de bal. Guścin speelt de bal door. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tokses is nu in balbezit. Tokses passt de bal met de wreef. Bonizzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonizzone haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobre Kangury - LKS Leśnica Wrocław 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Kangury 53%, LKS Leśnica Wrocław 47%.
Dobre Kangury - LKS Leśnica Wrocław 0:1

47e minuut.
Grzebiela speelt de bal door. Donocik is nu in balbezit. Zamora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamora is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Donocik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Zatorski passt de bal zonder na te denken. Fakadej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tokses verovert de bal door een tackle van achteren. Tokses haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobre Kangury - LKS Leśnica Wrocław 0:2

60e minuut.
Mostowiak probeert naar een medespeler te passen. Grzebiela met een sublieme pass. Betliński is nu in balbezit. Tokses verovert de bal door een tackle van achteren. Tokses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pupínek komt het veld opgelopen. Pranagal komt het veld opgelopen. Grzebiela met een snelle inworp. Guścin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linda. Linda krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tomalik kopt de bal weg. Pranagal is nu in balbezit. Pranagal passt de bal zonder na te denken. Bonizzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonizzone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mostowiak onderschept slim de pass. Sikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sikawa speelt de bal door. Pranagal is nu in balbezit. Pranagal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobre Kangury - LKS Leśnica Wrocław 0:3

81e minuut.
Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grzebiela de bal. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Sikawa de bal onder controle te krijgen. Zatorski is nu in balbezit. Zatorski geeft een hoge lob. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mostowiak is nu in balbezit. Bonizzone is nu in balbezit. Bonizzone draait met de bal, schiet en ... Pranagal is nu in balbezit. Pranagal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Kangury 68%, LKS Leśnica Wrocław 32%.
Dobre Kangury - LKS Leśnica Wrocław 0:3