Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rędziny Liść Dębu
442 Tactiek LD
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 31.6
solid Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen average


9e minuut.
Vietri is nu in balbezit. Arambašić is nu in balbezit. Vietri onderschept slim de pass. Vietri geeft een hoge lob. Roduit maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Walburg met een sublieme pass. Vietri heeft problemen om de bal te vangen. Vietri passt de bal zonder na te denken. Roduit bereikt de bal nog maar net als eerste. Roduit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dau met de inworp. Netzer speelt de bal door. Ramikovič rent richting de bal. Walburg verovert de bal door een tackle van achteren. Walburg geeft de bal voor. Bratosławski bokst de bal weg. Sheringham rent richting de bal. Sheringham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Liść Dębu 1:0

39e minuut.
Alvarado trapt de bal weg. Walburg kopt de bal weg. Dau is nu in balbezit. Dau geeft een hoge lob. Sheringham maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Liść Dębu 2:0

43e minuut.
Sheringham onderschept slim de pass. Sheringham passt de bal in één keer door. Roduit bereikt de bal nog maar net als eerste. Roduit schiet op doel. Bratosławski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vietri neemt de hoekschop. Sheringham heeft problemen om de bal te vangen. Sheringham speelt de bal door. Roduit bereikt de bal nog maar net als eerste. Roduit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 25%, Liść Dębu 75%.
Unia Rędziny - Liść Dębu 2:0

46e minuut.
Sheringham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matuszewski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Walburg verovert de bal door een tackle van achteren. Walburg geeft de bal voor. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roduit rent richting de bal. Roduit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer geeft een hoge lob. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Roduit is nu in balbezit. Roduit schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Liść Dębu 3:0

60e minuut.
Sykut is nu in balbezit. Sykut geeft een hoge lob. Inworp. Crandley met een snelle inworp. Dau geeft een hoge lob. Bratosławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bratosławski speelt de bal door. Netzer kopt de bal weg. Roduit rent richting de bal. Roduit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Vietri met een snelle inworp. Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski geeft een hoge lob. Roduit maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Blomqvist geeft de bal voor. Barnes kopt de bal weg. Daar is Akçal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszewski is nu in balbezit. Matuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Walburg kopt de bal weg. Klungelig pakt Matuszewski de bal. Roduit rent richting de bal. Roduit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Liść Dębu 4:0

81e minuut.
Arambašić is nu in balbezit. Walburg verovert de bal door een tackle van achteren. Walburg speelt de bal door. Vietri rent richting de bal. Vietri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Genovelis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cesarz met een snelle inworp. Samudio rent richting de bal. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 24%, Liść Dębu 76%.
Unia Rędziny - Liść Dębu 4:0