Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eysterr Team tsubasa new team
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 37.3
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Rabakoń speelt de bal door. Mercery rent richting de bal. Mercery geeft een lange en hoge pass. Denia springt en kopt de bal. Świst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eysterr Team - tsubasa new team 0:1

12e minuut.
Euell bereikt de bal nog maar net als eerste. Euell passt de bal met de wreef. Mercery speelt de bal door. Denia rent richting de bal. Denia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Świst trapt de bal weg. Euell kopt de bal weg. Denia rent richting de bal. Denia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Asimos rent richting de bal. Papciak is nu in balbezit. Euell onderschept slim de pass. Euell geeft een hoge lob. Denia springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eysterr Team - tsubasa new team 0:2

24e minuut.
Świst met een harde bal richting middenveld. Euell kopt de bal weg. Klungelig pakt Denia de bal. Denia haalt uit met een fantastische trap. Świst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eysterr Team - tsubasa new team 0:3

27e minuut.
Gül kopt de bal weg. Asimos rent richting de bal. Papciak begaat een overtreding. Papciak krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Asimos passt de bal in één keer door. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel. Świst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eysterr Team - tsubasa new team 0:4

37e minuut.
Euell geeft een lange en hoge pass. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Świst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Euell probeert naar een medespeler te passen. Roczyński rent richting de bal. Seniw begaat een overtreding. Seniw krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Roczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fenyő zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bąchorek kopt de bal weg. Euell rent richting de bal. Euell passt de bal zonder na te denken. Mercery geeft een lange en hoge pass. Świst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eysterr Team 72%, tsubasa new team 28%.
Eysterr Team - tsubasa new team 0:4

48e minuut.
Roczyński met een sublieme pass. Euell is nu in balbezit. Euell geeft de bal voor. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eysterr Team - tsubasa new team 0:5

53e minuut.
Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Podlaski met de inworp. Franek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Euell met een sublieme pass. Roczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Jędykiwiecz de bal. Jędykiwiecz haalt uit met een fantastische trap. Tomiczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gül bereikt de bal nog maar net als eerste. Gül passt de bal zonder na te denken. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tomiczek met een harde bal richting middenveld. Euell probeert de bal met de borst te controleren. Euell speelt de bal door. Denia is nu in balbezit. Denia schiet op doel. Świst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eysterr Team - tsubasa new team 0:6

63e minuut.
Euell passt de bal zonder na te denken. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia is nu in balbezit. Denia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rabakoń rent richting de bal. Euell bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz is nu in balbezit. Jędykiwiecz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Świst trapt de bal weg van het doel. Mercery speelt de bal door. Jędykiwiecz met een sublieme pass. Klungelig pakt Denia de bal. Denia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rabakoń rent richting de bal. Asimos rent richting de bal. Rabakoń begaat een overtreding. Asimos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Asimos kan niet meer verder spelen. Wilczek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rabakoń speelt de bal door. Mercery is nu in balbezit. Mercery speelt de bal door. Wilczek rent richting de bal. Wilczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mercery is nu in balbezit. Mercery geeft de bal voor. Denia rent richting de bal. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek haalt uit met een fantastische trap. Świst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Roczyński rent richting de bal. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Jędykiwiecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędykiwiecz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Euell passt de bal zonder na te denken. Roczyński heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gül met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eysterr Team 79%, tsubasa new team 21%.
Eysterr Team - tsubasa new team 0:6