Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P23 GORNIK ZABRZE Nowa sól
TG99 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Krecikowski speelt de bal door. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay passt de bal zonder na te denken. Nygård is nu in balbezit. Nygård draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Krecikowski met een sublieme pass. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz passt de bal in één keer door. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - Nowa sól 1:0

23e minuut.
Kociński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bochnia komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz passt de bal zonder na te denken. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gallino met een sublieme pass. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz passt de bal in één keer door. Krecikowski is nu in balbezit. Krecikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szamocki met een harde bal richting middenveld. Krecikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bystrzycki de bal. Burkay rent richting de bal. Burkay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Śliczner bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski onderschept slim de pass. Krecikowski passt de bal in één keer door. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Bochnia trapt de bal weg van het doel. Krecikowski kopt de bal weg. Burkay speelt de bal door. Daar is Nygård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nygård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wańkowicz met een sublieme pass. Daar is Nygård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchewicz rent richting de bal. Nygård verovert de bal door een tackle van achteren. Nygård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - Nowa sól 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 41%, Nowa sól 59%.
P23 GORNIK ZABRZE - Nowa sól 2:0

49e minuut.
Wańkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wańkowicz passt de bal met de wreef. Bochnia rent richting de bal. Nygård onderschept slim de pass. Nygård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - Nowa sól 3:0

54e minuut.
Duchewicz met een snelle inworp. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa speelt de bal door. Gallino is nu in balbezit. Gallino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bystrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wańkowicz speelt de bal door. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Burkay is nu in balbezit. Bystrzycki begaat een overtreding. Burkay raakt geblesseerd tijdens het duel. Wańkowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nygård rent richting de bal. Nygård draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bochnia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krecikowski met een snelle inworp. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Niewierowski kopt de bal weg. Daar is Krecikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wańkowicz speelt de bal door. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Duchewicz rent richting de bal. Gallino verovert de bal door een tackle van achteren. Gallino passt de bal in één keer door. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård passt de bal zonder na te denken. Bochnia onderschept slim de pass. Burkay rent richting de bal. Burkay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Burkay is nu in balbezit. Burkay passt de bal met de wreef. Daar is Bochnia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nygård rent richting de bal. Nygård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Krecikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niewierowski met een sublieme pass. Krecikowski speelt de bal door. Nygård rent richting de bal. Nygård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 19%, Nowa sól 81%.
P23 GORNIK ZABRZE - Nowa sól 3:0