Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANDECJA N.S patałachy
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano onderschept slim de pass. Pirovano speelt de bal door. Əhmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədov haalt uit met een fantastische trap. Jęczeń bokst de bal weg. Bieńkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Jęczeń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - patałachy 1:0

17e minuut.
Nazaruk onderschept slim de pass. Əhmədov is nu in balbezit. Əhmədov passt de bal in één keer door. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mushanov onderschept slim de pass. Mushanov passt de bal in één keer door. Ratajczyk is nu in balbezit. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mushanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Psikuta komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Velardi verovert de bal door een tackle van achteren. Velardi speelt de bal door. Pirovano probeert naar een medespeler te passen. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano probeert naar een medespeler te passen. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski schiet op doel. Jęczeń maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Velardi passt de bal zonder na te denken. Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano met een sublieme pass. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - patałachy 2:0

37e minuut.
Pirovano verovert de bal door een tackle van achteren. Pirovano passt de bal zonder na te denken. Əhmədov rent richting de bal. Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - patałachy 3:0

42e minuut.
Wyszyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosyła met een snelle inworp. Doradca is nu in balbezit. Doradca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 42%, patałachy 58%.
SANDECJA N.S - patałachy 3:0

60e minuut.
Jęczeń met de inworp. Pirovano rent richting de bal. Pirovano passt de bal in één keer door. Əhmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tarcza kopt de bal weg. Villena rent richting de bal. Kiełnia is nu in balbezit. Kiełnia geeft een hoge lob. Əhmədov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Tarcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardi verovert de bal door een tackle van achteren. Velardi passt de bal met de wreef. Əhmədov rent richting de bal. Əhmədov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Əhmədov passt de bal zonder na te denken. Kiełnia rent richting de bal. Kiełnia passt de bal met de wreef. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pirovano is nu in balbezit. Pirovano geeft een lange en hoge pass. Marczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Jęczeń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Psikuta is nu in balbezit. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardi onderschept slim de pass. Velardi passt de bal zonder na te denken. Kiełnia geeft een hoge lob. Jęczeń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 27%, patałachy 73%.
SANDECJA N.S - patałachy 3:0