Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granit Brodnica Ligota Timberwolves
433 Tactiek 343
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 26
very good Schieten adequate
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Solalinde kopt de bal weg. Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal passt de bal met de wreef. Misztal heeft problemen om de bal te vangen. Misztal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Fagnani rent richting de bal. Gia Huy onderschept slim de pass. Gia Huy passt de bal met de wreef. Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Ligota Timberwolves 1:0

9e minuut.
Solalinde met een sublieme pass. Mandıralı rent richting de bal. Mandıralı probeert naar een medespeler te passen. Oftedal rent richting de bal. Oftedal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Oftedal heeft problemen om de bal te vangen. Greavu is nu in balbezit. Michalski speelt de bal door. Ya`acov is nu in balbezit. Ya`acov draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki bokst de bal weg. Morawski is nu in balbezit. Morawski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal met een sublieme pass. Georgopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Solalinde is nu in balbezit. Solalinde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Ligota Timberwolves 2:0

22e minuut.
Seoane passt de bal in één keer door. Gia Huy heeft problemen om de bal te vangen. Gia Huy passt de bal met de wreef. Solalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Solalinde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Assis controleert de bal met de borst. Assis passt de bal in één keer door. Misztal is nu in balbezit. Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal haalt uit met een fantastische trap. Kaliciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Greavu is nu in balbezit. Misztal rent richting de bal. Misztal passt de bal zonder na te denken. Solalinde is nu in balbezit. Solalinde haalt uit met een fantastische trap. Kaliciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rus heeft problemen om de bal te vangen. Oftedal rent richting de bal. Oftedal schiet op doel. Kaliciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Attakora-Gyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ya`acov onderschept slim de pass. Ya`acov probeert naar een medespeler te passen. Solalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Solalinde schiet op doel. Kaliciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gia Huy passt de bal met de wreef. Misztal rent richting de bal. Misztal met een sublieme pass. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Ligota Timberwolves 3:0

34e minuut.
Assis rent richting de bal. Assis geeft de bal voor. Misztal is nu in balbezit. Oftedal rent richting de bal. Oftedal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal passt de bal in één keer door. Solalinde is nu in balbezit. Oftedal heeft problemen om de bal te vangen. Oftedal draait met de bal, schiet en ... Kaliciński bokst de bal weg.

42e minuut.
Gia Huy probeert de bal aan de voet te houden. Ya`acov is nu in balbezit. Ya`acov passt de bal zonder na te denken. Morawski rent richting de bal. Morawski draait met de bal, schiet en ... Paal! Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Solalinde rent richting de bal. Solalinde probeert naar een medespeler te passen. Oftedal rent richting de bal. Oftedal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Ligota Timberwolves 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 36%, Ligota Timberwolves 64%.
Granit Brodnica - Ligota Timberwolves 4:0

48e minuut.
Mandıralı met de inworp. Solalinde is nu in balbezit. Solalinde passt de bal in één keer door. Misztal rent richting de bal. Misztal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Ligota Timberwolves 5:0

49e minuut.
Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal rent richting de bal. Michalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misztal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Misztal kan niet meer verder spelen. Malek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Dwójak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seoane geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Solalinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solalinde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Assis onderschept slim de pass. Assis met een sublieme pass. Solalinde rent richting de bal. Solalinde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Assis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Georgopoulos de bal. Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandıralı geeft een hoge lob. Malek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mandıralı heeft problemen om de bal te vangen. Mandıralı geeft een hoge lob. Dwójak kopt de bal weg. Solalinde heeft problemen om de bal te vangen. Solalinde geeft de bal voor. Kaliciński bokst de bal weg. Oftedal rent richting de bal. Oftedal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy geeft een hoge lob. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Ligota Timberwolves 6:0

74e minuut.
Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Solalinde verovert de bal door een tackle van achteren. Solalinde passt de bal in één keer door. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaliciński trapt de bal weg van het doel. Solalinde kopt de bal weg. Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Malek rent richting de bal. Dwójak onderschept slim de pass. Dwójak speelt de bal door. Oftedal heeft problemen om de bal te vangen. Oftedal draait met de bal, schiet en ... Kaliciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 27%, Ligota Timberwolves 73%.
Granit Brodnica - Ligota Timberwolves 6:0