Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUKS Ujazd Granit Brodnica
IKDIM Tactiek 433
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Dolas geeft de bal voor. Solalinde is nu in balbezit. Solalinde probeert naar een medespeler te passen. Malek heeft problemen om de bal te vangen. Malek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Malek probeert naar een medespeler te passen. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal passt de bal met de wreef. Solalinde is nu in balbezit. Solalinde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Twierkowski met een sublieme pass. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adamus de bal. Adamus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wrzecionkowski geeft de bal voor. Maštalíř probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malek is nu in balbezit. Malek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Banković bereikt de bal nog maar net als eerste. Banković geeft een hoge lob. Świderek heeft problemen om de bal te vangen. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adamus rent richting de bal. Adamus haalt uit met een fantastische trap. Erdiş bokst de bal weg.

25e minuut.
Dolas kopt de bal weg. Solalinde probeert de bal met de borst te controleren. Solalinde passt de bal zonder na te denken. Oftedal rent richting de bal. Oftedal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wrzecionkowski kopt de bal weg. Malek rent richting de bal. Malek geeft de bal voor. Solalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Solalinde haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:1

31e minuut.
Vandebroek met een sublieme pass. Daar is Malek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malek passt de bal zonder na te denken. Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oftedal speelt de bal door. Solalinde rent richting de bal. Banković bereikt de bal nog maar net als eerste. Solalinde onderschept slim de pass. Solalinde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Solalinde rent richting de bal. Solalinde speelt de bal door. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal schiet op doel. Vandebroek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:2

37e minuut.
Malek is nu in balbezit. Maštalíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Malek draait met de bal, schiet en ... Vandebroek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Seoane speelt de bal door. Malek rent richting de bal. Malek passt de bal zonder na te denken. Oftedal rent richting de bal. Oftedal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:3

44e minuut.
Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski probeert naar een medespeler te passen. Oftedal rent richting de bal. Oftedal draait met de bal, schiet en ... Vandebroek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUKS Ujazd 70%, Granit Brodnica 30%.
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:4

46e minuut.
Solalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Solalinde passt de bal zonder na te denken. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal haalt uit met een fantastische trap. Gajda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:5

68e minuut.
Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski passt de bal zonder na te denken. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:6

72e minuut.
Zrlić passt de bal in één keer door. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski passt de bal in één keer door. Malek rent richting de bal. Malek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vandebroek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski probeert naar een medespeler te passen. Attakora-Gyan rent richting de bal. Attakora-Gyan geeft een hoge lob. Travagliante geeft een hoge lob. Erdiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Dolas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wieczerek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Maštalíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Maštalíř passt de bal met de wreef. Daar is Malek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malek schiet op doel. Vandebroek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:7

83e minuut.
Seoane rent richting de bal. Seoane geeft de bal voor. Solalinde is nu in balbezit. Solalinde schiet op doel. Vandebroek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:8

84e minuut.
Taffarel met een sublieme pass. Solalinde is nu in balbezit. Solalinde passt de bal in één keer door. Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 0:9

87e minuut.
Travagliante geeft de bal voor. Świderek probeert de bal aan de voet te houden. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski schiet op doel. Erdiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUKS Ujazd 59%, Granit Brodnica 41%.
LUKS Ujazd - Granit Brodnica 1:9