Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHEŁM ŚLĄSKI Fc Frysztak
532 Tactiek 424
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen good


4e minuut.
Pezda is nu in balbezit. Pezda passt de bal zonder na te denken. Karakoç rent richting de bal. Vondel verovert de bal door een tackle van achteren. Pintea verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
bin Anusai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Anusai passt de bal in één keer door. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić draait met de bal, schiet en ... Eeckhout probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 0:1

7e minuut.
Czechowski met een sublieme pass. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Trinks rent richting de bal. Trinks haalt uit met een fantastische trap. Eeckhout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 0:2

15e minuut.
Pintea speelt de bal door. Daar is Karakoç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezda verovert de bal door een tackle van achteren. Pezda draait met de bal, schiet en ... Scopece maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop probeert naar een medespeler te passen. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea geeft een lange en hoge pass. Eeckhout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Trinks is nu in balbezit. Trinks passt de bal met de wreef. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 0:3

41e minuut.
Jianlian met een sublieme pass. bin Anusai rent richting de bal. bin Anusai passt de bal zonder na te denken. Trinks rent richting de bal. Trinks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pintea rent richting de bal. Pintea geeft de bal voor. Pop heeft problemen om de bal te vangen. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 60%, Fc Frysztak 40%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 0:3

54e minuut.
Sciortino kopt de bal weg. Trinks is nu in balbezit. Fydrych maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fydrych moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fydrych schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Trinks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pintea met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Pintea de bal. Pintea geeft een hoge lob. Sammler kopt de bal weg. Trinks rent richting de bal. Trinks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 0:4

63e minuut.
Jianlian probeert naar een medespeler te passen. Trinks is nu in balbezit. Trinks passt de bal zonder na te denken. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Trinks onderschept slim de pass. Trinks passt de bal in één keer door. Jiménez speelt de bal door. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea geeft de bal voor. Eeckhout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eeckhout probeert naar een medespeler te passen. bin Anusai controleert de bal met de borst. bin Anusai passt de bal zonder na te denken. Trinks heeft problemen om de bal te vangen. Trinks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 0:5

71e minuut.
Laskowik is nu in balbezit. Laskowik geeft de bal voor. Pezda is nu in balbezit. Pezda schiet op doel. Scopece probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 1:5

78e minuut.
Sciortino met een sublieme pass. bin Anusai probeert naar een medespeler te passen. Bjetić is nu in balbezit. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks schiet op doel. Eeckhout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 1:6

83e minuut.
Eeckhout trapt de bal weg. Gryciuk speelt de bal door. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 1:7

88e minuut.
Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks is nu in balbezit. Trinks passt de bal met de wreef. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 61%, Fc Frysztak 39%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Fc Frysztak 1:8