Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ujeścisko Fc KS Skarpetki
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Skalski geeft de bal voor. Daar is Niciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzmot. Grzmot krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Skalski probeert naar een medespeler te passen. Kurzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zientara verovert de bal door een tackle van achteren. Zientara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kurzaj geeft de bal voor. Faron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś onderschept slim de pass. Pikuś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faron rent richting de bal. Faron met een sublieme pass. Niciński rent richting de bal. Niciński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Szupin geeft de bal voor. Inworp. Grabarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dubicki onderschept slim de pass. Dubicki geeft een hoge lob. Kuroś kopt de bal weg. Niciński kan de bal niet met de borst controleren. Niciński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Szupin met een sublieme pass. Daar is Garstka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikuś is nu in balbezit. Pikuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - KS Skarpetki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ujeścisko Fc 58%, KS Skarpetki 42%.
Ujeścisko Fc - KS Skarpetki 1:0

65e minuut.
Ostroróg geeft een hoge lob. Pikuś kopt de bal weg. Kawski rent richting de bal. Kawski schiet op doel. Frontczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - KS Skarpetki 2:0

84e minuut.
Grzmot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potrzebowski met de inworp. Daar is Zientara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zientara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ujeścisko Fc 46%, KS Skarpetki 54%.
Ujeścisko Fc - KS Skarpetki 2:0