Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHEŁM ŚLĄSKI Academia Lunga
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 17.2
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
Bieniecki speelt de bal door. Laskowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowik met een sublieme pass. Klungelig pakt Hejmej de bal. Hejmej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler onderschept slim de pass. Sammler geeft de bal voor. Hejmej rent richting de bal. Hejmej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gryciuk is nu in balbezit. Gryciuk passt de bal in één keer door. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej draait met de bal, schiet en ... Jałkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Gryciuk rent richting de bal. Gryciuk geeft een hoge lob. Hejmej rent richting de bal. Hejmej schiet op doel. Stramowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jałkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dąbkowski rent richting de bal. Ogaza onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vondel. Ogaza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Fydrych kopt de bal weg. Klungelig pakt Liturgista de bal. Liturgista speelt de bal door. Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Academia Lunga 1:0

40e minuut.
Sammler onderschept slim de pass. Sammler geeft een lange en hoge pass. Stramowski probeert de bal met de borst te controleren. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Academia Lunga 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 37%, Academia Lunga 63%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Academia Lunga 2:0

47e minuut.
Hejmej geeft de bal voor. Gryciuk kopt de bal weg. Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Frączyński trapt de bal weg. Ogaza heeft problemen om de bal te vangen. Gryciuk speelt de bal door. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bieniecki geeft een hoge lob. Sammler is nu in balbezit. Waligóra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sammler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sammler kan niet meer verder spelen. Żerkowski komt het veld opgelopen. Żerkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Academia Lunga 3:0

63e minuut.
Zarzeczny met een sublieme pass. Jałkiewicz met een sublieme pass. Pop kopt de bal weg. Hejmej kan de bal niet met de borst controleren. Hejmej draait met de bal, schiet en ... Jałkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Fydrych passt de bal met de wreef. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski probeert naar een medespeler te passen. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Liturgista is nu in balbezit. Liturgista passt de bal zonder na te denken. Zechlin rent richting de bal. Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Liturgista passt de bal met de wreef. Hejmej is nu in balbezit. Stramowski is nu in balbezit. Hejmej verovert de bal door een tackle van achteren. Hejmej haalt uit met een fantastische trap. Jałkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Gryciuk is nu in balbezit. Gryciuk passt de bal zonder na te denken. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej schiet op doel. Jałkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Academia Lunga 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 31%, Academia Lunga 69%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Academia Lunga 4:0