Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Passat KS Luboń
541qpa Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 18.3
redelijk Schieten zwak
zwak Passen zwak
uitstekend Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Mentaste verovert de bal door een tackle van achteren. Mentaste met een sublieme pass. Bystrický heeft problemen om de bal te vangen. Bystrický schiet op doel. Kurdek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - KS Luboń 1:0

10e minuut.
Nilipiuk rent richting de bal. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner onderschept slim de pass. Lindner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia met een sublieme pass. Rybnik rent richting de bal. Bystrický is nu in balbezit. Bystrický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - KS Luboń 2:0

28e minuut.
Mentaste passt de bal zonder na te denken. Rybnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shmigero. Shmigero krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mentaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentaste met een sublieme pass. Lindner rent richting de bal. Bystrický is nu in balbezit. Bystrický draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lindner is nu in balbezit. Lindner passt de bal met de wreef. Ochojski is nu in balbezit. Bystrický onderschept slim de pass. Bystrický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - KS Luboń 3:0

34e minuut.
Maciejak is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia geeft een lange en hoge pass. Bystrický is nu in balbezit. Bystrický schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller passt de bal zonder na te denken. Shmigero is nu in balbezit. Shmigero geeft de bal voor. Bystrický krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Latawiec rent richting de bal. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Mentaste met een sublieme pass. Bystrický rent richting de bal. Bystrický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 23%, KS Luboń 77%.
KS Passat - KS Luboń 3:0

53e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia speelt de bal door. Mentaste is nu in balbezit. Shmigero is nu in balbezit. Shmigero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - KS Luboń 4:0

61e minuut.
Daar is Mentaste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mentaste geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Struzik de bal. Bystrický rent richting de bal. Bystrický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - KS Luboń 5:0

65e minuut.
Shmigero is nu in balbezit. Mentaste is nu in balbezit. Valencia is nu in balbezit. Bystrický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - KS Luboń 6:0

76e minuut.
Lindner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shmigero is nu in balbezit. Shmigero probeert naar een medespeler te passen. Bystrický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrický draait met de bal, schiet en ... Kurdek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - KS Luboń 7:0

84e minuut.
Shmigero probeert naar een medespeler te passen. Bystrický probeert de bal met de borst te controleren. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrický onderschept slim de pass. Bystrický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - KS Luboń 8:0

87e minuut.
Shmigero geeft een lange en hoge pass. Bystrický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrický passt de bal met de wreef. Daar is Shmigero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shmigero draait met de bal, schiet en ... Kurdek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - KS Luboń 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 22%, KS Luboń 78%.
KS Passat - KS Luboń 9:0