Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knurowska Torcida NW1910
sparing Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen poor


9e minuut.
Jarzyna onderschept slim de pass. Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Sztoic is nu in balbezit. Spanačević onderschept slim de pass. Spanačević schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 1:0

10e minuut.
Butrymski heeft problemen om de bal te vangen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Szandarowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoài Việt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gašparík met een snelle inworp. Brutel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević onderschept slim de pass. Spanačević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Maciaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszek geeft een hoge lob. Lambulić kopt de bal weg. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 2:0

16e minuut.
Butrymski probeert naar een medespeler te passen. Swadźba heeft problemen om de bal te vangen. Swadźba passt de bal zonder na te denken. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hoài Việt rent richting de bal. Hoài Việt passt de bal met de wreef. Spanačević speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Brutel onderschept slim de pass. Hoài Việt is nu in balbezit. Hoài Việt passt de bal in één keer door. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gašparík is nu in balbezit. Spanačević is nu in balbezit. Spanačević geeft een hoge lob. Lambulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambulić draait met de bal, schiet en ... Burchacki bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lambulić zal de hoekschop nemen. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Burchacki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Lambulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambulić geeft een hoge lob. Burchacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 3:0

27e minuut.
Gašparík rent richting de bal. Gašparík geeft een lange en hoge pass. Lambulić kopt de bal weg. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 4:0

33e minuut.
Gašparík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašparík passt de bal met de wreef. Spanačević is nu in balbezit. Spanačević haalt uit met een fantastische trap. Burchacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 5:0

35e minuut.
Miller rent richting de bal. Spanačević is nu in balbezit. Miller rent richting de bal. Spanačević is nu in balbezit. Spanačević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 6:0

37e minuut.
Hoài Việt onderschept slim de pass. Hoài Việt passt de bal met de wreef. Spanačević rent richting de bal. Spanačević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Lambulić haalt uit met een fantastische trap. Daar is Chrabąszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanačević is nu in balbezit. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knurowska Torcida 28%, NW1910 72%.
Knurowska Torcida - NW1910 6:0

48e minuut.
Jarzyna onderschept slim de pass. Jarzyna passt de bal met de wreef. Spanačević rent richting de bal. Klungelig pakt Miller de bal. Miller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Romanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević verovert de bal door een tackle van achteren. Spanačević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lambulić de bal. Lambulić haalt uit met een fantastische trap. Burchacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chrabąszcz kopt de bal weg. Soczewka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka verovert de bal door een tackle van achteren. Soczewka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spanačević rent richting de bal. Spanačević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 7:0

51e minuut.
Butrymski speelt de bal door. Swadźba is nu in balbezit. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sztoic de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chrabąszcz passt de bal in één keer door. Soczewka is nu in balbezit. Soczewka geeft een hoge lob. Daar is Spanačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Burchacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chrabąszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Brutel is nu in balbezit. Maciaszek onderschept slim de pass. Maciaszek passt de bal met de wreef. Hoài Việt is nu in balbezit. Hoài Việt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Jarzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzyna geeft de bal voor. Szandarowski is nu in balbezit. Lambulić onderschept slim de pass. Lambulić geeft een lange en hoge pass. Burchacki bokst de bal weg.

60e minuut.
Hoài Việt onderschept slim de pass. Hoài Việt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Spanačević de bal. Spanačević schiet op doel. Sztoic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burchacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel. Burchacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 8:0

61e minuut.
Szandarowski rent richting de bal. Szandarowski geeft de bal voor. Hoài Việt speelt de bal door. Spanačević rent richting de bal. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Burchacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gašparík is nu in balbezit. Gašparík speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Spanačević rent richting de bal. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Butrymski rent richting de bal. Hoài Việt probeert naar een medespeler te passen. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević haalt uit met een fantastische trap. Burchacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 9:0

68e minuut.
Sztoic trapt de bal weg. Hoài Việt kopt de bal weg. Spanačević rent richting de bal. Klungelig pakt Miller de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Lambulić rent richting de bal. Jarzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambulić probeert naar een medespeler te passen. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 10:0

72e minuut.
Brutel rent richting de bal. Spanačević onderschept slim de pass. Spanačević speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lambulić speelt de bal door. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Miller passt de bal met de wreef. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - NW1910 11:0

79e minuut.
Inworp. Maciaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brutel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević verovert de bal door een tackle van achteren. Spanačević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lambulić heeft problemen om de bal te vangen. Lambulić met een sublieme pass. Gašparík probeert naar een medespeler te passen. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knurowska Torcida 11%, NW1910 89%.
Knurowska Torcida - NW1910 11:0