Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 KS Cichy
d1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Guede geeft de bal voor. Inworp. Wachowicz met de inworp. Bania is nu in balbezit. Bania met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Guede rent richting de bal. Guede geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bania de bal. Godoy is nu in balbezit. Godoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - KS Cichy 1:0

27e minuut.
Celeban geeft de bal voor. Vuca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guede speelt de bal door. Butilă is nu in balbezit. Butilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Guede onderschept slim de pass. Guede geeft een lange en hoge pass. Vuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rzewuski is nu in balbezit. Skafarek rent richting de bal. Rzewuski begaat een overtreding. Skafarek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skafarek kan niet meer verder spelen. Moras komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Coteanu geeft de bal voor. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuca verovert de bal door een tackle van achteren. Vuca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - KS Cichy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 36%, KS Cichy 64%.
Delinki 2021 - KS Cichy 2:0

49e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Coteanu geeft een hoge lob. Inworp. Wachowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bania geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Butilă is nu in balbezit. Siekierecki is nu in balbezit. Butilă verovert de bal door een tackle van achteren. Butilă passt de bal in één keer door. Vuca rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Żyłas is nu in balbezit. Żyłas passt de bal in één keer door. Godoy met een sublieme pass. Vuca is nu in balbezit. Vuca haalt uit met een fantastische trap. Rotocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Klungelig pakt Mach de bal. Heskey onderschept slim de pass. Godoy met een sublieme pass. Vuca rent richting de bal. Vuca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Moras geeft een lange en hoge pass. Rotocki speelt de bal door. Moras kopt de bal weg. Vuca heeft problemen om de bal te vangen. Vuca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Heskey geeft een lange en hoge pass. Moras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzewuski rent richting de bal. Moras onderschept slim de pass. Moras geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Siekierecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moras met een snelle inworp. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vuca met een sublieme pass. Godoy rent richting de bal. Godoy met een sublieme pass. Daar is Butilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - KS Cichy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 35%, KS Cichy 65%.
Delinki 2021 - KS Cichy 3:0