Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0157
  • Stadion: Angel3441
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Angel3441 Bydart
442 Tactiek Moja
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 35.5
matig Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Melo is nu in balbezit. Baragaño verovert de bal door een tackle van achteren. Baragaño passt de bal met de wreef. Janduda rent richting de bal. Janduda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Mitrea rent richting de bal. Brzozowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brzozowski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski passt de bal met de wreef. Janduda is nu in balbezit. Janduda schiet op doel. Lizarzuay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel3441 - Bydart 0:1

14e minuut.
Tătăran geeft de bal voor. Klungelig pakt Kopaliński de bal. Amolador rent richting de bal. Kopaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Amolador geeft een lange en hoge pass. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziemniak. Ziemniak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Baragaño speelt de bal door. Janduda heeft problemen om de bal te vangen. Ciepiela begaat een overtreding. Ciepiela krijgt een gele kaart. Janduda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nağıyev wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Janduda rent richting de bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel3441 - Bydart 0:2

37e minuut.
Baragaño verovert de bal door een tackle van achteren. Baragaño passt de bal zonder na te denken. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Ziemniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lizarzuay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prăscan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janduda springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel3441 - Bydart 0:3

41e minuut.
Kanclerz onderschept slim de pass. Kanclerz passt de bal zonder na te denken. Ciepiela rent richting de bal. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Valencia passt de bal in één keer door. Dowgiałło rent richting de bal. Janduda verovert de bal door een tackle van achteren. Janduda schiet op doel. Lizarzuay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel3441 - Bydart 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angel3441 64%, Bydart 36%.
Angel3441 - Bydart 0:4

47e minuut.
Prăscan passt de bal met de wreef. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal in één keer door. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kanclerz passt de bal zonder na te denken. Valencia rent richting de bal. Tătăran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tătăran krijgt een gele kaart. Valencia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Protasiuk komt het veld opgelopen. Nağıyev wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Brzozowski met de inworp. Daar is Baragaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baragaño speelt de bal door. Protasiuk rent richting de bal. Protasiuk schiet op doel. Lizarzuay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lizarzuay met een sublieme pass. Brzozowski kopt de bal weg. Daar is Ciepiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda schiet op doel. Lizarzuay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janduda is nu in balbezit. Janduda schiet op doel. Lizarzuay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel3441 - Bydart 0:5

64e minuut.
Zawiślak met een sublieme pass. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan is nu in balbezit. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński geeft de bal voor. Niemitalo bokst de bal weg.

72e minuut.
Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński passt de bal zonder na te denken. Košinas kan de bal niet met de borst controleren. Košinas schiet op doel. Niemitalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel3441 - Bydart 1:5

74e minuut.
Prăscan kopt de bal weg. Daar is Protasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanclerz is nu in balbezit. Protasiuk rent richting de bal. Protasiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel3441 - Bydart 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angel3441 59%, Bydart 41%.
Angel3441 - Bydart 1:6