Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS OGNIWO Blancos Bytów
Sweep Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Grumellon passt de bal met de wreef. Marek rent richting de bal. Marek geeft de bal voor. Toader rent richting de bal. Toader draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Chałupnik rent richting de bal. Chałupnik passt de bal in één keer door. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Pietryka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Blancos Bytów 1:0

19e minuut.
Rzeczkowski is nu in balbezit. Toader onderschept slim de pass. Toader met een sublieme pass. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Pietryka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zamieniecki heeft problemen om de bal te vangen. Toader rent richting de bal. Toader passt de bal zonder na te denken. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Grumellon geeft een lange en hoge pass. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Rzeczkowski krijgt een gele kaart. Toader raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorelli met een snel genomen vrije trap. Toader springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Grumellon probeert naar een medespeler te passen. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli probeert naar een medespeler te passen. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Habas met een snelle inworp. Chałupnik is nu in balbezit. Chałupnik passt de bal met de wreef. Toader geeft een hoge lob. Pietryka bokst de bal weg. Gorelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Blancos Bytów 2:0

45e minuut.
Jeppsson komt het veld opgelopen. Domin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 37%, Blancos Bytów 63%.
LKS OGNIWO - Blancos Bytów 2:0

52e minuut.
Śnieżek is nu in balbezit. Daar is Chałupnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałupnik passt de bal zonder na te denken. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jeppsson geeft een hoge lob. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli probeert naar een medespeler te passen. Toader rent richting de bal. Toader schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toader rent richting de bal. Toader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Blancos Bytów 3:0

57e minuut.
Śnieżek is nu in balbezit. Toader verovert de bal door een tackle van achteren. Toader passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gorelli de bal. Gorelli schiet op doel. Pietryka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Zamieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik onderschept slim de pass. Chałupnik passt de bal in één keer door. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Pietryka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Blancos Bytów 4:0

62e minuut.
Kubiński probeert naar een medespeler te passen. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski geeft de bal voor. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch geeft een hoge lob. Zamieniecki is nu in balbezit. Toader verovert de bal door een tackle van achteren. Toader schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kapucha is nu in balbezit. Toader onderschept slim de pass. Toader passt de bal met de wreef. Gorelli rent richting de bal. Gorelli schiet op doel. Pietryka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Marek met een snelle inworp. Arnaud rent richting de bal. Śnieżek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnaud raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorelli met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kubiński met een sublieme pass. Chałupnik met een sublieme pass. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli onderschept slim de pass. Gorelli geeft een lange en hoge pass. Pietryka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 42%, Blancos Bytów 58%.
LKS OGNIWO - Blancos Bytów 4:0