Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia Team Vistula Varsovia
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Owczarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gucik is nu in balbezit. Kukla verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Team - Vistula Varsovia 1:0

9e minuut.
Hetman kopt de bal weg. Daar is Gucik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla probeert naar een medespeler te passen. Owczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarski draait met de bal, schiet en ... Germanek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sznaucer is nu in balbezit. Sznaucer passt de bal zonder na te denken. Żołopa rent richting de bal. Żołopa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silesia Team - Vistula Varsovia 1:1

14e minuut.
Niemyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła geeft een lange en hoge pass. Niemyski geeft een lange en hoge pass. Żołopa springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Wars geeft een hoge lob. Barlik kopt de bal weg. Gardynik heeft problemen om de bal te vangen. Żołopa rent richting de bal. Żołopa haalt uit met een fantastische trap. Kuszniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Spyrka met een sublieme pass. Owczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars is nu in balbezit. Owczarski onderschept slim de pass. Owczarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Team 59%, Vistula Varsovia 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silesia Team - Vistula Varsovia 1:1

88e minuut.
Gardynik is nu in balbezit. Gardynik probeert naar een medespeler te passen. Góralczyk rent richting de bal. Owczarski onderschept slim de pass. Owczarski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Team 49%, Vistula Varsovia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silesia Team - Vistula Varsovia 1:1