Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trzebniczanka Poraj 1977
343 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Bartosiak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Retelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Drzewiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklarek passt de bal in één keer door. Gochev rent richting de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński passt de bal met de wreef. Gochev is nu in balbezit. Gochev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Tłokiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłokiński probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński is nu in balbezit. Sklarek is nu in balbezit. Sklarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 1:0

20e minuut.
Tłokiński geeft een lange en hoge pass. Mazurek heeft problemen om de bal te vangen. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Otrocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 2:0

26e minuut.
Retelewski heeft problemen om de bal te vangen. Drzewiński met een sublieme pass. Sklarek rent richting de bal. Gochev rent richting de bal. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Otrocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mazurek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzebicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sklarek is nu in balbezit. Sklarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ługowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trzebicki met een snelle inworp. Sklarek rent richting de bal. Sklarek met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sklarek speelt de bal door. Gochev rent richting de bal. Gochev probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mazurek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trzebicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sklarek rent richting de bal. Sklarek geeft een lange en hoge pass. Otrocki bokst de bal weg. Gochev rent richting de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 32%, Poraj 1977 68%.
Trzebniczanka - Poraj 1977 3:0

50e minuut.
Hopfer is nu in balbezit. Tłokiński is nu in balbezit. Tłokiński passt de bal zonder na te denken. Gochev rent richting de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Gochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklarek is nu in balbezit. Gochev rent richting de bal. Gochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 4:0

54e minuut.
Domaszewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Gałęzewski de bal. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Otrocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gochev is nu in balbezit. Gochev schiet op doel. Otrocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 5:0

55e minuut.
Krzemiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naruszewicz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Sklarek is nu in balbezit. Sklarek draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Łupina de bal. Gochev is nu in balbezit. Gochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 6:0

65e minuut.
Gochev is nu in balbezit. Tłokiński rent richting de bal. Tłokiński passt de bal zonder na te denken. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 7:0

70e minuut.
Tłokiński passt de bal met de wreef. Łupina is nu in balbezit. Sklarek onderschept slim de pass. Sklarek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gochev rent richting de bal. Gochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 8:0

75e minuut.
Sklarek onderschept slim de pass. Sklarek speelt de bal door. Gochev rent richting de bal. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Otrocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 9:0

89e minuut.
Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski met een sublieme pass. Kalisz is nu in balbezit. Gochev verovert de bal door een tackle van achteren. Gochev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sklarek rent richting de bal. Sklarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Poraj 1977 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 26%, Poraj 1977 74%.
Trzebniczanka - Poraj 1977 10:0